Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

SPONSOR OLUYORUZ.... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASI_YORUMCU nasil bir ilgi alaka istiyorsun verdigin adres acilmiyor
  • tabiki acilmaz boyle bir site yapacam diyom host ve domaine sponsor olacaklar ya yani alin diyo m
  • Bak Birader..sevgili kardesim..
    Mesajimin muhatabi kimse degil..
    yani almadim senden bir alinti sadce icimden geceni okuduktan sonra yazdim..
    Reseller kelimesi turkce degildir, reseller tekrar satan anlaminda bir kelimedir..
    ancak onemli olan birseyler gozumuzden kaciyor. bu islerin bu kadar ucuz bu kadar kolay olmayacagi gozumuzden kacmasin insanlar durmadan magdur oluyor caresiz kaliyoir...neden bi arastirin bakalim
    Benim yazdiklarimida anlamamsissin anlasaydin zaten boyle seyler demezdin.. ilk topik acan kisi bir seyler yapmaya kalkmis ben ona izafeten yazdim yazacaklarimi...
    Aman sohbetlerimizde kirici degil hep yapici olalim..ben hiz bir zaman kimsey karsima almam elestirimi yaparim sevmeyende olabilir..
    Ve ben burada sadece tufan sen olarak yazdim 2001 yilindan beri forum uyesiyim kimseyide kirmadim hic bir zamanda kendime ait firmadan bahsetmedim
    sadece fikirlerimi soyledim
    saygilarimla
    quote:

Orjinalden alıntı: Massacre

quote:

Orjinalden alıntı: tufansen

ARKADASLAR...
    bakin bi tane vatandas sponsor olacagim demis..bir baslamissiniz kac kilo reklamdan biklmem neyine kadar...
    Insanlari bu kadar kolay taciz etmeyin..
    Sponsor olunacak kisi gereklerini yerine getirirse.. zaten sorun olmaz...sponsorluk edecek kiside baskasinin sitesine el koyacak kadar adi ve serefsiz se zaten u zaman varligini surdurme sansi yok..
    KImdir nedir nerden cikti bu arkadas onuda bilmem ama yapici olmakta da yarar var..bir dusunun
    domain sizin elinizde kontrol paneli sizde adam gibi alin yedeginizi hostunuz kapanirsa istediginiz tere koyun ne var bunda..
    HAAAAA
    derseniz baska seyler tamam....Donanim Habere hergun reseller paketleri ile host satmaya baslayan bir suru isportacilar cikiyor.. ozaman konusalim..
    bu isi yapmaya calsian kislerden farkli bilgiler isteyelim
    kendine ait serverleri oldugunu kanitlayamayana farkli davranalim..
    Benden 1 gb reseller alan kisi su anda firmaisni kurmis cep telefonuda var host satiyor..hadi bakalim
    buna ne diyeceksiniz mucadele boyle kisilerle olsun

Tufansen yorumlarının bir çoğuna katılıyorum.
    Reseller paket konusunda katılmıyorum.
    Ben herşeyin bir başlangıç noktası olduğu kanaatindeyim.
    Reseller paketden host satamaz diye bir konuda kesinlikle bence yanlıştır.
    Bu tutumunu kınıyorum.Ama diğer konularda kesinlikle katılıyorum.

Zaten mesaj(lar)ı mda belirttiğim üzere arkadaşa yönelik kesinlikle bir mesaj değil.Sadece genel olarak bilgilendirme amaçlı arkadaşı aydınlatıcı bir kaç mesajı vermek istedim.

Zaten benim için söylemediğin kanaatindeyim.

Saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: tufansen

ARKADASLAR...
    bakin bi tane vatandas sponsor olacagim demis..bir baslamissiniz kac kilo reklamdan biklmem neyine kadar...
    Insanlari bu kadar kolay taciz etmeyin..
    Sponsor olunacak kisi gereklerini yerine getirirse.. zaten sorun olmaz...sponsorluk edecek kiside baskasinin sitesine el koyacak kadar adi ve serefsiz se zaten u zaman varligini surdurme sansi yok..
    KImdir nedir nerden cikti bu arkadas onuda bilmem ama yapici olmakta da yarar var..bir dusunun
    domain sizin elinizde kontrol paneli sizde adam gibi alin yedeginizi hostunuz kapanirsa istediginiz tere koyun ne var bunda..
    HAAAAA
    derseniz baska seyler tamam....Donanim Habere hergun reseller paketleri ile host satmaya baslayan bir suru isportacilar cikiyor.. ozaman konusalim..
    bu isi yapmaya calsian kislerden farkli bilgiler isteyelim
    kendine ait serverleri oldugunu kanitlayamayana farkli davranalim..
    Benden 1 gb reseller alan kisi su anda firmaisni kurmis cep telefonuda var host satiyor..hadi bakalim
    buna ne diyeceksiniz mucadele boyle kisilerle olsun

Arkadaşım benim konuya kaç kilo reklam koyacaksınız diye girişimin nedeni kesinlikle taciz değil , sponsor olacak firmanın verdiği ücretsiz hizmet karşılığı webmasterdan ne gibi talepleri olacağını , biraz açmasını istememle alakalıdır.Esprili bir yaklaşım olsun diyede o şekilde yazdım.İlk mesajdada görüldüğü üzere sponsor olmak isteyen firma konuyla ilgili detay vermemiş , bizde istedikki arakdaş detayları açsın burda herkes ayrıntıları öğrensin öyle tek tek pm veya msn olayına girilmesin , bilmem anlatabildimmi.Bence yorumlara eleştiri yapmadan önce okuduğun yorumları iyi analiz edip ,ondan sonra cevap vermelisin

• BENİM Kİ OLACAKMI ARKADAŞ ACLİK.NET SPONSOR OLACAKMISIN HOSTİNG DOMAİN FİLAN DAHA ALMADIM E SİZ ALACAKSINIZ SPONSOR OLACAKSANIZ
  • Bu işin bu kadar kolay , basit olmadığının sende bende çok iyi farkındayız.
    Ben yanlış olarak genelleme yapıldıını anlayarak mesaj yazdım.Burdan sendende özür diliyorum.(yanlış anlama için)
    Ama dediğim gibi reseller alıpda bu işi layikiyle yapanlar aklıma geldi.
    Genelleme gibi geldiği için bir yanlış anlama söz konusu oldu.Tekrar kusura bakmayın.

Tabiki forumlarda yapıcı olmak bizim lehimizedir.Bundan bizler kazanırız.Kimsenin bir kayıbı olmaz.
    Görüşlerine saygım var.

Mağdur olanlarında sanki birazda kendilerinin payı var gibi geliyor.Gerekli araştırmayı vs yapmadan bir çok kişi host alıyor.Bu konuda kesinlikle bilinçlendirilmeli yeni host alıcak kişiler.

saygılarımla...
  • Aslındahttp://ipucu.net.tr.tc sponsoru olsa hiç fena olmazdı.Gerçi şuana kadar hiç ilgilenmedim siteyle ama...
  • arkadaşlar lütfen pm atın hepinize destek çıkıcam merak etmeyin...ama lütfen pmlerinizi eksik etmeyin mailinizi veya msn ninizi yollarsanız sevinirin
  • birde lütfen bu yazının detaylarını istiyorum

İRTİBATA GEÇİN...SİTENİN İÇERİĞİNE MÜDAHALE EDEBİLİR.İSTERSE SİTEYİ KAPATABİLİR.

diye yazmışsınız ,hangi koşullarda bunu uygulayacağınızı burda hepimizin önünde açıklayın , yarın bir gün sponsor olduğunuz kişiler mağdur olursa bu bilgilere başvuralım ,herşey açık ve net olsun lütfen
  • gitarist arkdaşımız bana ulaştı dsarj.com u istedi hemen aldık hostunuda açtık herşey onun adına domaini ücretiyle aldık tabi onun ismine aldık

arkadaşımıza paneli verdik.bütün erişim i verdik.helm panel şifrelerinide verdik.

gitarist arkadaşımıza sponsor olduk
    1 gb alan
    12 gb bw
    dsarj.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodesign -- 3 Şubat 2006 14:05:52 >
  • sitede ahlaka aykırı birşey olduğunda müdahale ederiz siyasi propagandada warez paylaşımda herşey bu birde sitede 2 adet reklam yayınlıycaz

anasayfada = 2 adet reklam
    (google+sunucuda barındırdığımız bir sitenin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: prodesign

sitede ahlaka aykırı birşey olduğunda müdahale ederiz siyasi propagandada warez paylaşımda herşey bu birde sitede 2 adet reklam yayınlıycaz

anasayfada = 2 adet reklam
    (google+sunucuda barındırdığımız bir sitenin)

ewet mantıklı görünüyor , özelliklede 1 gb alan ve 12 gb trafik çok çok iyi . Umarım başarılı olursunuz ve birilerinin ihtiyacını görürüsünüz
  • umarım alanlar çıktıkça destekcilerimiz artar..
  • domain veriyormusunuz domain verin 1 tondan fazla reklam koyarım :D
  • iyi bir domain bulacaksanız ve iş yapacaksanız çalışacaksanız neden olmasın ??
    domaini geri alabiliriz çalışmassanız ama güzel hit.. istiyoruzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodesign -- 3 Şubat 2006 14:28:00 >
  • ya şöyle olsa domaini siz veriyorsanız veya verdiniz ben oraya google reklamı koysam o google reklamındaki tüm paralar sizin olsa öyle olurmu
  • bak eğer iddalıysan bu işte pmden msn ini at görüşelim
  • bu sponsor hostundan sayfası açılan arkadaşlar buraya adreslerini yazsınlarda bi inceleyelim
  • bazı kişiler konuyu nereden nereye saptırıyor.bazıları direk site adı yazarak reklama giriyor bu arkadas ise yardımcı olmak amacı ile yazmı neler vereceğini ve bırakmıs.konuyla ilgili mesaj atın konuyla alakasız değil.

Arkadas cok güzel bir hizmetde bulunuyor.Tebrikler.
  • bir arkadaşa sponsor olukwww.tintini.net yeni açtık bugün
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.