Şimdi Ara

SPONSOR OLUYORUZ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABALAR ÖNCELİKLE BELİRTMEK İSTERİM Kİ

..WAREZ SİTELER VE KANUN DIŞI SİTELER ANLAŞMAYA DAHİL DEĞİLDİR.

1 GB ALAN
    10 GB BW
    30 E-MAİL
    +MYSQL

İRTİBATA GEÇİN...SİTENİN İÇERİĞİNE MÜDAHALE EDEBİLİR.İSTERSE SİTEYİ KAPATABİLİR.
    SİTEDE ETİK AHLAK İLKELERİNE AYKIRI YAZIŞMALAR YAYINLANAMAZ.
    .SİTEDE SİYASİ PARTİLERİN PROPAGANDASI YAPILAMAZ.

• kaç kilo reklam koyacaksınız sayfaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: horikos

kaç kilo reklam koyacaksınız sayfaya

• Kilo mu Ton mu ?

• Hihi iyi sormuş gerçekten.Şaka bir yana ilgilenen arkadaşları detaylı bilgilendirirsen daha iyi olur.
  • bakalım ne anladım sponsor oluruz istediğimizi değiştiririz birde siteniz tutulursa kaşının üstünde göz var der sitenide elinden alırız sana bir bardak su veririz biz senin siteyi biraz değiştirip yayınlarız
    çokmu fesatım ne bu aralar bi komplo teorileri hayırdır inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Habbit

bakalım ne anladım sponsor oluruz istediğimizi değiştiririz birde siteniz tutulursa kaşının üstünde göz var der sitenide elinden alırız sana bir bardak su veririz biz senin siteyi biraz değiştirip yayınlarız
    çokmu fesatım ne bu aralar bi komplo teorileri hayırdır inşallah

Walla içimi okumuşsun aynı senaryoyu okur okumaz düşündüm ama yazmak sana kısmetmiş

• boş işler neden sponsor oluyorlar ? Bi düşünün
  • olurda site tutarsa bilgilere el koyup kişiyi şutlamak için
  • yanlış düşünüyosunuz sayfaya 2 tane 468*60 a bannerlar koyuyoruz..o kadar üstelik hosting panelinide veriyoruz isterse siteyi taşıyabilir.Domaini bizden alırsa domaindde onun ismi adına yapılıyor.Neden böyle kötü düşünüyorsunuz hep..

birinniz e sponsor olalım o zaman iletişime geçin..gelin görün
  • gerçektende vatandaşlık dürüstlüğü güveni unutmuş birbirimize güvenelim...
  • Bu vatandaş çok kişiye güvendi.
    Güvenilen çok kişi bu vatandaşın canını yaktı.
    Sinirini Bozdu Onları ezdi.
    Güvenilen bir çok kişi güvenleri su istimal edip onları kullandı.

Bu yüzdendirki bu forumdaki insanlar herkese kolay kolay güvenmez.
  • ne diyim ya demekki ALLAH BENİM KARŞIMA HEP İYİ İNSALARI ÇIKARDI!!neyse güvenmeyin ya nasıl olsa güveneceksiniz bana çok yakında :D
    belki o zaman ücretsiz hosting isteyen adam çıkar
  • Dediğim gibi kesinlikle şahsınla alakalı bişe yok dediğim gibi geçmişte yaşanan bir çok tatsız anı yuzunden uyelerin çoğu tedirgin durumda.
  • quote:

Bu vatandaş çok kişiye güvendi.
    Güvenilen çok kişi bu vatandaşın canını yaktı.
    Sinirini Bozdu Onları ezdi.
    Güvenilen bir çok kişi güvenleri su istimal edip onları kullandı.

Bu yüzdendirki bu forumdaki insanlar herkese kolay kolay güvenmez.

Titan saadet zencirine de güvendik.Herkes en zayıf halka çıktı katılmaktayım massacre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesur civcil -- 3 Şubat 2006 12:32:46 >
  • Sonuç olarak belirttiğim gibi güven öyle çat kazanılan birşey değil.Zaman ister
  • ARKADASLAR...
    bakin bi tane vatandas sponsor olacagim demis..bir baslamissiniz kac kilo reklamdan biklmem neyine kadar...
    Insanlari bu kadar kolay taciz etmeyin..
    Sponsor olunacak kisi gereklerini yerine getirirse.. zaten sorun olmaz...sponsorluk edecek kiside baskasinin sitesine el koyacak kadar adi ve serefsiz se zaten u zaman varligini surdurme sansi yok..
    KImdir nedir nerden cikti bu arkadas onuda bilmem ama yapici olmakta da yarar var..bir dusunun
    domain sizin elinizde kontrol paneli sizde adam gibi alin yedeginizi hostunuz kapanirsa istediginiz tere koyun ne var bunda..
    HAAAAA
    derseniz baska seyler tamam....Donanim Habere hergun reseller paketleri ile host satmaya baslayan bir suru isportacilar cikiyor.. ozaman konusalim..
    bu isi yapmaya calsian kislerden farkli bilgiler isteyelim
    kendine ait serverleri oldugunu kanitlayamayana farkli davranalim..
    Benden 1 gb reseller alan kisi su anda firmaisni kurmis cep telefonuda var host satiyor..hadi bakalim
    buna ne diyeceksiniz mucadele boyle kisilerle olsun

• www.aclik.net ilgilenirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufansen

ARKADASLAR...
    bakin bi tane vatandas sponsor olacagim demis..bir baslamissiniz kac kilo reklamdan biklmem neyine kadar...
    Insanlari bu kadar kolay taciz etmeyin..
    Sponsor olunacak kisi gereklerini yerine getirirse.. zaten sorun olmaz...sponsorluk edecek kiside baskasinin sitesine el koyacak kadar adi ve serefsiz se zaten u zaman varligini surdurme sansi yok..
    KImdir nedir nerden cikti bu arkadas onuda bilmem ama yapici olmakta da yarar var..bir dusunun
    domain sizin elinizde kontrol paneli sizde adam gibi alin yedeginizi hostunuz kapanirsa istediginiz tere koyun ne var bunda..
    HAAAAA
    derseniz baska seyler tamam....Donanim Habere hergun reseller paketleri ile host satmaya baslayan bir suru isportacilar cikiyor.. ozaman konusalim..
    bu isi yapmaya calsian kislerden farkli bilgiler isteyelim
    kendine ait serverleri oldugunu kanitlayamayana farkli davranalim..
    Benden 1 gb reseller alan kisi su anda firmaisni kurmis cep telefonuda var host satiyor..hadi bakalim
    buna ne diyeceksiniz mucadele boyle kisilerle olsun

Tufansen yorumlarının bir çoğuna katılıyorum.
    Reseller paket konusunda katılmıyorum.
    Ben herşeyin bir başlangıç noktası olduğu kanaatindeyim.
    Reseller paketden host satamaz diye bir konuda kesinlikle bence yanlıştır.
    Bu tutumunu kınıyorum.Ama diğer konularda kesinlikle katılıyorum.

Zaten mesaj(lar)ı mda belirttiğim üzere arkadaşa yönelik kesinlikle bir mesaj değil.Sadece genel olarak bilgilendirme amaçlı arkadaşı aydınlatıcı bir kaç mesajı vermek istedim.

Zaten benim için söylemediğin kanaatindeyim.

Saygılar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.