teşekkür ederim beni site yazma zorunluluğunda bırakıyorlar ayrıca özür diliyorum
açılan siteleri görüp incelemek istiyoruz , başlıkları açıp bırakacaksak forumun ne anlamı kalacak ,hem neden çekiniyorsunuzki bak arkadaş vermiş linki inceliyorum belki hoşuma gidecek bende talepte bulunacam bu yasakçı zihniyetleri bırakalım artık yıl 2006
http://www.tintini.net/ adresini inceledim sayfa çok hızlı açılıyor ama sponsor reklamlarını göremedim , daha sonramı ekleyeceksiniz
dediğim gibi yeni açıldı site bazı sitelere anlaşma gereği reklam koymuyoruz ancak dediğim gibi reklam koyulacak
prooo abi sana ulasmaya calısıyoruz adamda tık yok mail attım p.m attım gormedinmi yani yuhhhh baskada birsey demiyorum adam en azından bir msn yollar !!!
slm arkadaşım site açılmış, kimin sitesidir bilmiyortum ama yukarıda bazı maddeler sıralamışsınız, hack falan koyulamaz diye ve bu sitenin intro sunu hiç inceleme fırsatınız oldumu günümüzde hackelık ne kadarda gözde bir iş oldu önüne gelen tim açar oldu bide bunu vatan için yapıyoruz diye açıyolar, anlamadım gitti içlerinde, msn şifresi nasıl kırılır, pc ye nasıl girilir acaytip acayip işler daha Türkiyede Hack Nedir bilinmezken yapıyoduk biz bu işleri ama gördükki hiç bir önemli yok, neyse fazla detaya girmek istemiyorum sadece şartlarınızı okudum ve verdiğiniz bir siteyi gezdim ve bular dikkatimi çekti, sitenin içeriğini bilmiyorum üye olmak gerekiyor ve böle sitelere üye olmayı sevmiyorum ama introsundan anlaşılıyor pc hack falan diyeeee, bırakın bu işleri yaaa artık herşey Türkiye için diyosanız gidin işe yarar bişeyler yapın