Şimdi Ara

Spor Ayakkabi Temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu tarz ayakkabilarin önleri yanları süet gibi bunlari nasıl temizleyebiliriz , bezle silince daha kötü oluyor yapisi da bozuluyor ?:
    https://www.morhipo.com/200990-9001-eightyone-tonal/20576364/detay?gclid=EAIaIQobChMIgNOhq43_2QIVr7ftCh30Vgc6EAQYASABEgJnMfD_BwE

Link koydum sadece gösterim amacli umarim sorun degildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suhakopan -- 22 Mart 2018; 7:38:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen eden yok mu beyler , diş macunu falab yazmislar internette daha kötü etmeyelim ? Siyah ayakkabi vardi ayni sekilde bezle sildim tirtik oldu yanları

• Hocam ayakkabı temizleme spreyleri ve ona özel bezler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkesterone

Hocam ayakkabı temizleme spreyleri ve ona özel bezler var.

Nerde bulabilirim hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: suhakopan

quote:

Orijinalden alıntı: Turkesterone

Hocam ayakkabı temizleme spreyleri ve ona özel bezler var.

Nerde bulabilirim hocam ?

Ayakkabı mağazalarında oluyor hocam. Ama alacağınız ayakkabıyı gösterin ona göre ürün versinler. Her ayakkabıya her ürün olmuyor. Süet olduğunu belirtin yani.
  • Böyle ayakkabı alma

• Süet ayakkabıyı giymeden önce beyaz mum sürüp fön makinesi tutacaksın. Genelde kirlendikten sonra temizlemek çok zor.

• bende reebok olanı var ( mesajı yazdıktan sonra üşenmedim baktım lx 85000 model ).belli bir süre sonra rengi biraz koyulaşıyor, krem ile sönük grimsi birşey ama beyaz olarak kalmıyor.ben bağcıklarını çıkararak makinaya atıp yıkıyorum.sprey filan hikaye,sadece satmak için uydurulmuş birşey işe yaramıyor boşuna alma.ben alıp kullanmıştım pişman oldum.nike,skechers,reebok markaların renk renk,değişik değişik modelleri var hiçbirinde deformasyonla karşılaşmadım makinada yıkamama rağmen.ilk makinaya attığımda korkmuştum ayakkabı bozulur diye ama öyle birşey olmadı,sende makinanın ayarlarını kurcala uygun programda at yıka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.