Şimdi Ara

Spor+JİNEKOMASTİ sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Devlet hastahanesinde bu ameliyat ortalama kadar bin tl tutar bilgisi olan var mı ? " Ana soru bu beyler aşağı okumasınız da olur

Ne yalan söyleyim çok görüntüyü takan biri değildim normal de ama artık gözüme batmaya başladı bu aralar jinekomasti sorunum.

Boy 192 kilo 90, 3 yıla yakın boks, son 11 ayda spor salonuna gidiyorum. Öyle fazla kilom da yok ama atletleyken bile göğüs uçlarım böyle patlamış gibi çıkıyor lan ayar oluyorum artık

Hani artık jinekomasti ameliyatını olmayı düşünür oldum.

Devlet hastahanesinde bu ameliyat ortalama kadar bin tl tutar bilgisi olan var mı ?

• Old Mac New Clip kullanıcısına yanıt
    Old Mac New Clip demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

bilmiyosan konuşma. burada ciddi bir şey konuşuyoruz. erkek olup memenin olması nasıl bir şey biliyor musun sen? neler hissettiğimizi biliyor musun? arkadaşlarımla buluştuğumda elimi uzatıyorum onlar mememi sıkıyor sonra birlikte gülüp arkama geçip oh yeah yapıyorlar. ağlayan bebek gördüğümüzde kanka şu bebeği emzir de sussun diyorlar...

Alıntıları Göster
    Hahahaha destekli tak toplu gözükür hahahahaha
  • Ben devlet hastanesinde heyet raporuyla ücretsiz oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Ben devlet hastanesinde heyet raporuyla ücretsiz oldum
    nasıl oldun kardeşim bi aydınlatır mısın ne dedin de heyet raporuna tabi oldun nasıl ayarladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceninGizemi

nasıl oldun kardeşim bi aydınlatır mısın ne dedin de heyet raporuna tabi oldun nasıl ayarladın

Alıntıları Göster
    Genel cerrahi ve endokrin bolümüne randevu aldım . Endokrinde hormon testi yapıldı. Ordan heyete yollandım . Heyete girmeden onayı aldım nasıl oldu bilmiyorum. Sonra plastik cerrahi bölümünde ücretsiz ameliyatımı oldum cerrahpaşada.
  • quote:

Genel cerrahi ve endokrin bolümüne randevu aldım . Endokrinde hormon testi yapıldı. Ordan heyete yollandım . Heyete girmeden onayı aldım nasıl oldu bilmiyorum. Sonra plastik cerrahi bölümünde ücretsiz ameliyatımı oldum cerrahpaşada.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun çok şanslısın kimse devlet dahi olsa 2,5 dan aşağı bıçak sürmüyor
  • fotoğraf var mı
  • Yaşamayan anlayamaz muhtemelen bu açıdan empatimiz yeterli değil. Ancak dışardan bu soruna sahip olmayan bir göz olarak söylüyorum jinekomastisi olanların çoğu ameliyat olmayı gerektircek kadar kötü değil özellikle düzgün bir fiziğe sahipse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 13 Eylül 2019; 2:10:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2014 yılında özelde 4e olmuştum devlet hakkında bilgim yok
  • bu jinekomasti neden spor yapanlarda oluyor. tam tersine onlarda olmaması lazım değil mi
  • quote:

Alıntıları Göster
    östrojen mi yüksekmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

bu jinekomasti neden spor yapanlarda oluyor. tam tersine onlarda olmaması lazım değil mi
    spor yapmayanlarda da var ama onlar zaten kiloluyum memelerim var diye pek şey etmiyorlar sanırım
  • Jinekomasti olunca göğüslerde hissiyat mi oluşuyor? Göğüs hareketleri ile yağları toparlamak mümkün değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

Jinekomasti olunca göğüslerde hissiyat mi oluşuyor? Göğüs hareketleri ile yağları toparlamak mümkün değil mi?
    tam olarak ne tarz göğüs hareketleri?
  • quote:

tam olarak ne tarz göğüs hareketleri?

Alıntıları Göster
    Bench dumbell press fly gibi hareketler , yağ dokusunu toplamaya yardımcı olmuyor mu?

Bende bilmiyorum hocam sordum sadece alintiladigin mesajda
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

Yaşamayan anlayamaz muhtemelen bu açıdan empatimiz yeterli değil. Ancak dışardan bu soruna sahip olmayan bir göz olarak söylüyorum jinekomastisi olanların çoğu ameliyat olmayı gerektircek kadar kötü değil özellikle düzgün bir fiziğe sahipse.
    Kimse yanlış anlamasın kimseyi yargılamıyorum ancak fikir beyan ettiğiniz için söylüyorum, böyle bir rahatsızlıktan Allah korusun. Olmasını kesinlikle istemezdim. Çok daha kötü rahatsızlıklar var, Allah vermesin ama bunun da çok kötü göründüğünü düşünüyorum.
  • quote:

Bench dumbell press fly gibi hareketler , yağ dokusunu toplamaya yardımcı olmuyor mu?

Bende bilmiyorum hocam sordum sadece alintiladigin mesajda

Alıntıları Göster
    bilmiyosan konuşma. burada ciddi bir şey konuşuyoruz. erkek olup memenin olması nasıl bir şey biliyor musun sen? neler hissettiğimizi biliyor musun? arkadaşlarımla buluştuğumda elimi uzatıyorum onlar mememi sıkıyor sonra birlikte gülüp arkama geçip oh yeah yapıyorlar. ağlayan bebek gördüğümüzde kanka şu bebeği emzir de sussun diyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

bu jinekomasti neden spor yapanlarda oluyor. tam tersine onlarda olmaması lazım değil mi
    Hocam fark etmiyor ki. Ben de hiç spor yapanlarda görmedim mesela. Genelde yağ topağı haline dönmüş ortaokul/liseli kardeşlerimizde görüyorum çok kötü bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manojok -- 13 Eylül 2019; 10:49:0 >
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    sen ne malsın
  • Gençler bu işin sporla ve ya sporsuz bir hayata sahip olmakla alakası yok.

Yediğimiz içtiğimiz ne düzgün ki ? Hormonlar düzgün olsun..

Gelelim spor yapınca toplanıyor mu konusuna, kardeşlerim bu illetin şöyle bir pisliği var. Mesela göğüs çalıştın aylarca hacimli bir göğüs kasın oldu süper dimi, değil işte. Kasın üzerinde erimeyen bir yağ dokusu var. Ulan belimde bile neredeyse yağ yok, göbek desen oda yok. Bakın egoistlik falan yapmıyorum kimse yanlış anlamasın. Aradan 2 hafta geçti 3 kilo kadar verdim. Bahsettiğim gibi boyum uzun ve kilom şuan 89. Gram göğüsdeki yağ gitmedi kardeşlerim. İşin pisliği asıl bu. Senin vucudunda ve "ğöğüs=vucudunun vitrini"nde bir erimeyen yağ kütlesi var. Sorun bu işte.

Şimdi şöyle diyenler olur, taktığın şeye bak. Evet beterin beteri var. Ama emek verip o bölgenin ufakcık bile azalmaması sinir bozucu.

Biri gelip diceyecek " bölgesel erime olmaz karşim" diye. Bende onu biliyorum. O yüzden yağ oranımı ciddi anlamda azalttım. Ama tık yok gençler. Atletsiz gezemiyorum resmen. Antalyada yaşayan bilir havaları. Gerisini siz düşünün. Ama şöyle bir avantajı var,

O yağ dokusu dar bir şey giydiğimde göğüsümün hayvanımsı şekilde görünmesine sebep oluyor. Ama soyunup kızı yatağa atarken onu memelerimle emzirebiliyorum. 80 beden üzeri kızlarla yarışamıyorum ama üzücü..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.