Şimdi Ara

Spor Lisansı Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bir buçuk aydır boksa gidiyorum. lisans için kağıt verdiler tam gidecekdim arkadaşım çıkarma dedi. eğer biriyle kavga edersem lisanslı olduğum için bıçak ve ya kesici bir aletle saldırmış gibi yargılanacakmışım.

doğruluğu nedir arkadaşlar? lisans alayım mı almayayım mı?

• Al lisansını ya... Evet arkadaşın doğru söylemiş ama öyle bişey olmaz. Nefsi müdafa olursa sen suçsuz sayılıyosun. Eğer şahitin yoksada tek vuruş hakkın var. Tek vuruşta yargılanamıyorsun yine nefis müdafaa'ya giriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfable

Al lisansını ya... Evet arkadaşın doğru söylemiş ama öyle bişey olmaz. Nefsi müdafa olursa sen suçsuz sayılıyosun. Eğer şahitin yoksada tek vuruş hakkın var. Tek vuruşta yargılanamıyorsun yine nefis müdafaa'ya giriyor...

hoca şöyle düşünüyorum. eğer bi kaç ay sonra bırakırsam bosuna başıma bela.. birkaç yıl devam edersem o zaman alırım. tabi hoca kovmazsa :D
  • hocam bütün serseriler senimi bulucak ya çıkar sen
  • Kaza yapma riski var diye araba sürmeyelim mi şimdi?Al lisansını yap sporunu.Zaten spora başlarken yemin ettiriyorlar,belaya bulaşmayacağına dair.Yeminine sadık kalırsın olur biter.
  • lisans çıkarılmamıştır konu kapatılabilir :)
  • atletizm lisansım 2010/2011 yılında cıkmıs 2016 yılında vize yaptırdım kaç yıllık lisanslı sporcu olmuş oluyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni tip ehliyet hakkında bilgi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • atletizm lisansım 2010/2011 yılında cıkmıs 2016 yılında vize yaptırdım kaç yıllık lisanslı sporcu olmuş oluyorum

bi bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.