Şimdi Ara

Spor programım hakkında düşünceleriniz/tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 8-9 aydır spor yapıyorum. İlk 2-3 ayım bilinçsizse sadece kardiyo yaparak geçti ve bu süre zarfında 87 kilodan 77 kiloya düştüm. Yağla birlikte kasta kaybettiğimi fark edince biraz daha profesyonel olarak ekteki programı uygulamaya başladım. Aynı zamanda günde minumum 3000 kalori alarak hacimde kazanmaya çalışıyorum. Bu şekilde beslenmeye başlayınca 2 haftada 1 kg almışım, böyle devam ediyorum.

Aşağıdaki programı 1 gün antreman 1 gün dinlenme şeklinde uyguluyorum. Hareketlerin yanında kırmızı ile yazdığım rakamlar kaç kg ile o hareketi yaptığımı ifade ediyor.

Programımla ilgili tecrübeli arkadaşlar tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese iyi sporlar
    01
    02
    03

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit_1991 -- 25 Eylül 2018; 11:3:11 >

• iyi de arkadaş 10 tane hareket mi olur 6 dan fazla hareekt ve 1 saat ile 1:15 dakika arasını geçen uzun süreli ve uzun setli hareketler çok çok profesyonel değilsen bir işe yaramaz mesele uzun süreli çok hareket yapmak değildir düzgün program doğru çalışma beslenme ve dinlenme ile vücut istenen kıvama gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemim hakkında tavsiyeler
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.