Şimdi Ara

Spor Salonundaki Kızla Nasıl Tanışabilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kızın sana baktığı bir anda koşu bandına çıkıp moon walk yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle bazı hareketleri yanlış yapıyordur git doğrusu göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

büyük ihtimalle bazı hareketleri yanlış yapıyordur git doğrusu göster

Yok işte yarma gibi bir adam var aile dostumu anlamadım baya abisi yaşında bir adam ama o yardım ediyor buna. Kızı tek yakalamak zor zaten mekan küçük hala nasıl yaklaşabilirim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeslanınKablosuzElektriği

Kız yanına gelip çalışmaya başlarsa 20-21 derken 10.961-10.962-10.963 de dikkatini çekmiş olursun.

• SnavS kullanıcısına yanıt
    hocam bak şimdi böle durumlarda gidersin sakin sakin konuşursun ama salonda galiba diyebildiğin birabi vakası var adam bide sporcu çıkışta tel no almaya bak tabii direk tel no verir msin gibi öküzce dalma,ilk medeni bir şekilde uzun zamandır aynı salonda çalışıyoruz çokda kalabalık değil beim adım .... sizinki nedir gibisinden dal böle konuşmalardan 3 gün sonrada kzıın durumlarını hep izle eğer durum stabilse tel nosunu iste gerisi sende yo kız mesafeli bakışlar atıyorsa boşver hocam sana kzımı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: miritun

hocam bak şimdi böle durumlarda gidersin sakin sakin konuşursun ama salonda galiba diyebildiğin birabi vakası var adam bide sporcu çıkışta tel no almaya bak tabii direk tel no verir msin gibi öküzce dalma,ilk medeni bir şekilde uzun zamandır aynı salonda çalışıyoruz çokda kalabalık değil beim adım .... sizinki nedir gibisinden dal böle konuşmalardan 3 gün sonrada kzıın durumlarını hep izle eğer durum stabilse tel nosunu iste gerisi sende yo kız mesafeli bakışlar atıyorsa boşver hocam sana kzımı yok

Yapacağın sen büyük hata sizli bizli konuşmak. Yapmanı önermem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

quote:

Orijinalden alıntı: miritun

Yapacağın sen büyük hata sizli bizli konuşmak. Yapmanı önermem.

senin adın nedir de uygun bir seçenek olabilir abileri olmasaydı

• Onun squat yapmasına yardım et.

• Şimdi ben buna hafiften yine bakayım tek yakalarsam. Baya sıkı çalışıyorsun hırslısın heralde felan diyeyim diyorum. Sonrada Cihan ben bu arada diye girerim. İsmini sorarım büyük ihtimal kendi söyler zaten. Bakalım o anki duruma göre devam ederim tabii sohbeti fazla uzun tutmam malum ortam küçük yakalanabilirim :D
  • deadlift yap.
  • Abisinden korkma git abisine çıkma teklif et. Kardeşini spor salonuna koyan gayet müsaittir kimse kusura bakmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Unlu kel abimizin videolarini izle kap ondan

• Any advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any adviceAny advice any advice any advice any advice

• Tanışıp napıcan bir bakarsın evlenmişsin mazallah
  • 2 gundur spora gelmiyor yarin gelirse tanisicam burayi editlerim

• Merhaba bağyan Havlunuzu kullanabilirmiyim diyebilirsin mesela

• Yanına git ve benchte kaç basıyosun diye sor

• quote:

Orijinalden alıntı: Harold.Finch

Ben bir kızın yanına gitsem kalp krizi geçirirdim herhalde.

Korkma hocam genelde azgın oluyolar
  • Hocam bunların malum işe hiç niyeti yok, nasıl a oluyorlar anlamıyorum

• Kız sanırım sporu bıraktı veya saatleri değiştirdi geç diye. 1 haftadır karşılaşmadık bende ümidi kestim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.