Şimdi Ara

Spor Salonundaki Kızla Nasıl Tanışabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gittiğim spor salonu pek kalabalık değil güzel. Sadece bir tane kız var normalde pek takmam ama kız sürekli sanki bana bakıyor. Kız benimle ilgilenmese direk anlarım ama bakıyor ciddi ciddi. Ne zaman gözümü kaydırsam bana baktıgını görüyorum. Ama şöyle bir sorun var 2 tane hoca var salonda biri bunun abisi sanırım buda orada spor yapıyor. Ben bununla nasıl bi sohbet kurabilirim. Yaptığımız hareketler çok farklı yan yana gelemiyoruz ama salon küçük sürekli göz gözeyiz. Abileri olması sıkıntı ama bi şekilde ben bu kızla tanışmalıyım. Any advice?

• Ben olsam bulaşmam bir gün gidersin spor yapmaya bi bakarsın kapılar kapanır ışıklar kapanır pantolonlar iner aşşağıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transskek -- 17 Ağustos 2016; 11:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

Ben olsam bulaşmam bir gün gidersin spor yapmaya bi bakarsın kapılar kapanır ışıklar kapanır pantolonlar iner aşşağıya

ne demek istediğini anlamadım hocam
  • quote:

Ben olsam bulaşmam bir gün gidersin spor yapmaya bi bakarsın kapılar kapanır ışıklar kapanır pantolonlar iner aşşağıya
    Ben bir kızın yanına gitsem kalp krizi geçirirdim herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnavS

quote:

ne demek istediğini anlamadım hocam

emerler diyorum.
  • quote:

50 kiloluk dumbell al.Kıza git kaç kilosun diye sor.50den az birşey söylerse dumbellı şampiyonlar ligi kazanan takımın kaptanı edasıyla havaya kaldırıp bak bu 50 kilo de.Eğer fazla söylerse şansına küs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C4CF452C5

Bu mesaj silindi.
    Beyler abartıyorsun diyebilirsiniz ama erkeklerde sürekli bakıyor. Normalde kızdır biri gidip biri gelipr umursamam ama bu kız çekik gözlü uzun saçlı fit tam evlenmek istediğim türde biri oldugu için sonuna kadar gidicem. Ben ne yapmam gerektiğini kestiremedim bi şekilde güzel tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalabalık değil demişsin. Belki sadece sen dikkat çekiyorsundur. Hoşuna gidiyodur seni izlemesi. Ya da senden hoşlanıyodur. Göz göze geldiğinizde gülümse. Verdiği tepkiye göre bir şeyler içmeye davet edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Kalabalık değil demişsin. Belki sadece sen dikkat çekiyorsundur. Hoşuna gidiyodur seni izlemesi. Ya da senden hoşlanıyodur. Göz göze geldiğinizde gülümse. Verdiği tepkiye göre bir şeyler içmeye davet edebilirsin.

Hocam baktığında gülümsemeyi yapamam sanırım hiç denemedim aptal gibi görünürüm gibime geliyor. Arkadaşta sürekli dikkat çekip duruyorsun diyor anlamadım ama gülümseme dışında daha farklı öneriler alabilirim :D
  • SnavS kullanıcısına yanıt
    Kolay Gelsin diye başlayarak bi tepkisini ölç bakalım gerisi gelir

• Abisi varsa sakat bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Harold.Finch

Ben bir kızın yanına gitsem kalp krizi geçirirdim herhalde.

o kadar eziksin yani

• quote:

Orijinalden alıntı: BabyFace57

Abisi varsa sakat bence

Biliyorum hocam normalde abisi olan kızlara hayatım boyunca hiç yaklaşmadım ama kesinlikle herşeyi göze aldım. Ben bu kızı kaçıramam ciddi ciddi bakıyor ve benimde ilgimi çeken bi kız oldu. Ne olursa olsun bugun yarın bi şekilde bi sohbet kurmam lazım.
  • Kız koşu bandındayken atla kasanın arkasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaNGar -- 17 Ağustos 2016; 12:04:59 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BabyFace57

Abisi varsa sakat bence

Biliyorum hocam normalde abisi olan kızlara hayatım boyunca hiç yaklaşmadım ama kesinlikle herşeyi göze aldım. Ben bu kızı kaçıramam ciddi ciddi bakıyor ve benimde ilgimi çeken bi kız oldu. Ne olursa olsun bugun yarın bi şekilde bi sohbet kurmam lazım.

Abisi olmadan bir sekilde yapmalisin ama kizi tanimiyosan ya abisine soylerse :)

• quote:

Beyler abartıyorsun diyebilirsiniz ama erkeklerde sürekli bakıyor. Normalde kızdır biri gidip biri gelipr umursamam ama bu kız çekik gözlü uzun saçlı fit tam evlenmek istediğim türde biri oldugu için sonuna kadar gidicem. Ben ne yapmam gerektiğini kestiremedim bi şekilde güzel tavsiyelerinizi bekliyorum.

o kız sana bakmıyor.salon küçük.set aralarında dinlenince canım sıkılır.kadin erkek farketmez herkese bakarim ben dik dik.bence çok umutlanma

Kaslı mısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepMind

Kaslı mısın ?
    kaslı kollarınla muhabbeti açabilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Kalabalık değil demişsin. Belki sadece sen dikkat çekiyorsundur. Hoşuna gidiyodur seni izlemesi. Ya da senden hoşlanıyodur. Göz göze geldiğinizde gülümse. Verdiği tepkiye göre bir şeyler içmeye davet edebilirsin.

Hocam baktığında gülümsemeyi yapamam sanırım hiç denemedim aptal gibi görünürüm gibime geliyor. Arkadaşta sürekli dikkat çekip duruyorsun diyor anlamadım ama gülümseme dışında daha farklı öneriler alabilirim :D

Kızla yuz yüze gelince dilini çıkar

Gülümsemeyi bilmelisin. En doğru tepkiyi orda alıp cesaretlenirsin. Denemeni öneririm.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.