Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | TORKU KONYASPOR - FENERBAHÇE A.Ş. (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
6
Favori
25.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Helal olsun Konya'ya.. Ersun, Arsenal sınavlarından geçemesin 2 haftaya kalmaz postalanır. Demedi demeyin.

aykut gelsin daha iyi en azından bir karizması vardı
  • allahtan ersun yanal la 1 yıllık sözleşme imzaladınız
  • BU KONU TROL AVI İÇİN MÜKEMMEL BİR FIRSAT. HADİ BLOKLARA BAŞLAYALIM BEYLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

baroni maç bittikten sonra soyunma odasına maçta oldugundan daha hızlı koşarak gitti

• İnanamıyorum şu maçın nasıl döndüğüne yuh be! Herkes 'maç bitse de gitsek' havasındaydı, öyle de bitcek gibi görünüyodu. Sıkıcı devam ederken bizim laubaliler 'bi aksiyon olsun yiaa' diye penaltı yaptırdı Mert 'gerek yok şimdi aksiyona' falan desede diğerleri ısrar etti sezona süper başladık yine. Emenike'yi de maç boyunca beğendim ama o karşı karşıya pozisyonda topu ayağına dolaştırdı atsa öne geçecektik..
  • O değil de Ersun Yanal yerine kim gelir onu konuşalım.
  • Ersun Yanal Patladı,Lig şimdiden patladı,Fenerbahçe komple patladı. Allah sabır versin Fenerli kardeşler
  • Hemen başlamış Ersun Yanal'a giydirmeler. Yedirmeyiz
  • şu takıma adam gibi futbol oynattan teknik direktör getirin ya yerli vasat biri yada daum geliyor basın lucescu ya parayı ne kadar isterse bizde böyle sefalet çekmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Bu sene ligi kapattik bence beyler.

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Bu konya gs yi yener

Bu adam harika beyler
  • Fenerbahçe hazır değil sene sonuna kadar ritmimizi bulmayı planlıyoruz der bence Ersun hoca .
  • Hele açın ntvi sporu gardaşlar drogba gsye bişi katamaz diyen rıdvanı dinliyeaah
  • Salih i ön liberoya alıp, Webo yu sağ kanatta oynatmak futbol cinayetidir..Hergün bu adamlarla yatıp kalkan adamsın hala bunu anlayamamışsın
  • baroni 90dk oyunda tut kuytı çıkar weboyu sağ kanat oynat, alper pres yapan oynayan adamı çıkar, ruhsuz koşmayan adamı adam dursun, emre ölmüş vasatın üstüne geçmedi, sağ bek sol bek yardım eden yok, sistem feci kötü,bu emenike guiza'nın siyah versiyonu
  • Lan Fenerbahçeliyim ama Konya'yı da severim.
    Konya düşer diyen arkadaş nerdesin lan
  • Maçin başinda bir arkadaş konya küme düşecek diyordu, fark atariz diyordu. Nerede şimdi o arkadaş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Şu yaşımda Fenerbahçe yüzünden kafamda saç kalmadı be arkadaş.Rahat maç izlediğimi hatırlayamıyorum.Ne lan bu.

10'suz harbiden olmuyor hocam...
  • bam gum futbolun sonuclari
  • ersun böyle giderse devre arasını zor görür
  • Bir takım lig başlamadan max. 1 hafta önce hazır olur,lig başladıktan 8 hafta sonra değil.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.