Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | TORKU KONYASPOR - FENERBAHÇE A.Ş. (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
6
Favori
25.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Aykut kötü, yarın Maykut gelir. Maykut'da kötü. Bu toplumsal bir sorun. Bu artık değişmeli."

Aykut Kocaman 25.05.2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa Esmeralda

hemen rıdvan dilmen i açıyorum

bence rıdvan çok politik yorum yapıyor şimdide ersun yanalın başarılı olacağını söylüyor olmayacağını kendide biliyor
  • Aziz yıldırıma bir kukla lazımdı kukla alındı.yoksa fener alamazmıydı iyi bir td
  • Fenerbahçeli arkadaşlar gerçekten iyi dayanıyor.Çevremdeki fenerli insanlar artık bu tür olaylarda espri yapabiliyor adamlar aşmış.Ne biliyim benim dünyam kararırdı en azından 2-3 gün falan.Ezeli rakibine yine bir kupa kaptır gel 2-0 dan maçı ver zor iş aga.Daha sezonun başından sezonun maçı olmaya aday bir maç oldu
  • maçın özetini izledim az önce emenike ya böyle berbat oynuyor yada alışma döneminde.yaw kaleciyle karşı karşıyasın ne yap ne et at o golü.türkiyeye gelen yabancılar hemen ayak uyduruyor futbolun kalitesine.bugün fenerbahçenin kalecisi dışında geri kalan hepsi boş beleş.aldıkları parayı haketmiyorlar.konyaspor atamazsan atarlar hesabı 3 golle galip gelmeyi bildi.bu maçın hemen ardından premier lig özetlerine baktım arada gerçekten çok büyük bir fark var.Arsenal de oranın takımı o da yenilmiş aston villaya iki takımda şimdi ön eleme maçına bilenecek
    not:galatasaraylıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Naylon Branda]

Alın terinde boğulacaksın fenerbahçe

Güzel laf , ilerde kullanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 ağustos 2013 konyaspor fenerbahçe maçı göstermiştir ki, bu sisteme en iyi adapte olan takım fenerbahçe.
    adamlar resmen tüm planlarını bu sisteme göre yapmışlar gerçekten.
  •  Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | TORKU KONYASPOR - FENERBAHÇE A.Ş.

hoca sinirden kağıtları parçalamış
  • bekirin pozisyonu penaltıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Mert Adamın dibi gerçekten...

Adama diyorlarki iyi performansın falan, KONUŞMAK İSTEMİYORUM KENDİ PERFORMANSIM HAKKINDA diyor.

Karaktersiz Volkan ı kızağa çekip bu adamı hep oynatması gerek feenerin.

Bir gs li olarak katılıyorum inşallah Mert iyi yerlere gelecek

• Konyaspora helal olsun,futbolcularına ve teknik adamını tebrik ediyorum.Konyaspor için unutulmaz bir maç oldu,Fenerbahçe ye karşı 2-0 geridesin ve maçı çeviriyorsun..Helal olsun..

2. yarının izahını yapabilecek ne futbolcu çıkabilir,ne teknik ekip nede yönetim.Eşşeklere milyon dolarlar verip maça çıkarsan bu kadar berbat oynayamazlar,böyle ruhsuz davranamazlar ,en azından rakibe çifte falan atarlar. Utandım abi , yemin ediyorum bu maçta oynayan futbolcu olsam yerin dibine girerim dışarı çıkamam ya.

Yazıp yazıp siliyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Darkweither

Blok.avı

bugün 25 kişiyi blokladım bereket versin devamda ediyorum bloklamaya

aziz yıldırım kafası... bloklaya bloklaya bu hale geldiniz zaten. bir ara fener taraftarı kendini arasında da blok atıyordu
  • maçın kırılma anı 2 1 den sonra emenike nin kaleciyle karşı karşıya kalıp atamadıgı pozisyon. o gol olsa maç 3 1 olacak ve rakibin gardı düşecekti. atamazsan atarlar sözü burda geçerli oluyor heralde 3 2 yenildik.
  • 2. yarı neydi öyle ya
    Hem anlam veremiyorum hem de komik geliyor.(Takım tutmuyorum )

• 6+0+4 kuyusunu kazdılar ama kendileri düşecekler.
    Ha gerçi kendilerine uygun olduğu için savunmadılar. Galatasaray'ın önünü tıkamak için savundular ama olsun
  • Emenike'nin 2 pozisyonu da penaltı gibi geldi bana. Birinde dirsek atıyor diğerinde iki oyuncu sıkıştırarak engelliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

çok ilginç yaa adam sadece '':D'' yapmış fenerli arkadaşlar yöneticiiiiii yöneticiiiiiiii diye ortalıkta dolaşıyor.

Lan yenilince yenince kimse kimse dalga geçmez tatlı kızdırmalar olmassa futbol ne işe yarar ozaman 90 dk izleyip maçın bitiş düdüğüyle haftayaki maçımı bekleyelim

Aynen hocam ben de onu dedim işte.
  • ersun yanalın takımlarının defans zafiyeti alan savunması eksikliğidir,takım topa bakar oysa rakipler boşa kaçar, fenerede hemen işlemiş ,salzburg avusturyada ilk yarıda erken gol bulsaydı ersun yanal bugün bu maça çıkamazdı ,
  • Fb nin ligde yine 2. Olacaginin kanititi olan mactir.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.