Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | TORKU KONYASPOR - FENERBAHÇE A.Ş. (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
6
Favori
25.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Persona Grata

İlk yarı 2-0 bitince Fenerbahçe farka gider diye ikinci yarıyı izlememiştim. Neler olmuş neler.

Zaten konu fail dolu hocam. İlk yarıdaki mesajlar gs'li , fb'li arkadaşlar 4 olur 7 olur derken ikinci yarı ibre fena değişti

Neyse lig daha uzun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut1990

maçın özetini izledim az önce emenike ya böyle berbat oynuyor yada alışma döneminde.yaw kaleciyle karşı karşıyasın ne yap ne et at o golü.türkiyeye gelen yabancılar hemen ayak uyduruyor futbolun kalitesine.bugün fenerbahçenin kalecisi dışında geri kalan hepsi boş beleş.aldıkları parayı haketmiyorlar.konyaspor atamazsan atarlar hesabı 3 golle galip gelmeyi bildi.bu maçın hemen ardından premier lig özetlerine baktım arada gerçekten çok büyük bir fark var.Arsenal de oranın takımı o da yenilmiş aston villaya iki takımda şimdi ön eleme maçına bilenecek
    not:galatasaraylıyım

Link var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut hocanin futbol sansi dedigi sey birazda bu, olmayacak 3 posizyonda golu yedik. H.Ali ye nazar degdirdik sanirim keza cok bosladi goller hep bizim solumuzdan geldi. Hocada hatalar silsilesi yapti resmen baroni ile salihi ayni anda sahada tutarak yorulmus ortasahaya darbeyi vurdu. Webo yu sag kanada defansif gorevler vererek almasi hic akil isi degildi. Ortasahaya halen oyunu yonlendirecek bir isim lazim sol back sorunu cozulmus gozukmuyor. Bekir bu takimin topcuau degil. Baroni keza ayni sekilde. Simdi arsenal macina bakmak lazim tam kadro cikabilirsek konya macina benzemez o macin atmosferi ama suda bir gercekki bugun pek yanimizda olmayan futbol sansina arsenal karsinda kesinlikle ihtiyacmiz var.i

• oha 2.yarıyı izlemeden kapatmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Aykut hocanin futbol sansi dedigi sey birazda bu, olmayacak 3 posizyonda golu yedik. H.Ali ye nazar degdirdik sanirim keza cok bosladi goller hep bizim solumuzdan geldi. Hocada hatalar silsilesi yapti resmen baroni ile salihi ayni anda sahada tutarak yorulmus ortasahaya darbeyi vurdu. Webo yu sag kanada defansif gorevler vererek almasi hic akil isi degildi. Ortasahaya halen oyunu yonlendirecek bir isim lazim sol back sorunu cozulmus gozukmuyor. Bekir bu takimin topcuau degil. Baroni keza ayni sekilde. Simdi arsenal macina bakmak lazim tam kadro cikabilirsek konya macina benzemez o macin atmosferi ama suda bir gercekki bugun pek yanimizda olmayan futbol sansina arsenal karsinda kesinlikle ihtiyacmiz var.i

Pozisyonlar ve goller Webo-Topuz kanadından geldi

• fenerbahçenin en kötü sezonununda bile böyle bi futbol oynadığına şahit olmadım konyasporu tebrik etmek lazım sadece emenikenin fiyatı konyanın toplam maliyeti buna rağmen 2-0dan 3-2 hemde sezonunun ilk maçında

fenerbahçenin defansı kim ne derse desin içler acısı orta sahasıda öyle rakip çok rahat adam geçiyor topa basan adam yok 2-3 maçtır defansın hatalarını alves kapatıyordu dün oda olmayınca defans yol geçen hanı oldu resmen.Lige yeni çıkmış konyaspora karşı 2-0dan 3-2 mağlubiyet kabul edilemez bi durum ben futbolcu olsam 3üncü golü yedikten sonra sahayı terkederdim.Yani bence fenerliler dua etmeli dün konya değilde karabük felan olsaydı o futbolla skor daha farklı olabilirdi allah kolaylık versin bu sene bizle trabzondan iş çıkmassa galatasaray yine sezon sonu kupayı kaldırır gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

hoca sinirden kağıtları parçalamış

Cris ve soru işareti. Birbirine en çok yakışan ikili.
  • Hucum ordan gol vuruslari nerden geldi? Hak yerini cok kaybetti bu mac.

• Topuz sağ defans, webo ise sağ kanat değil. Sow sol kanat değil. Salih orta defans değil. Ersun bu takımın hocası değil. Önce topçularının gerçek yerlerini öğrenmeli. Aykutun ceketiyle düğüne gitmesin.

• Maçı bi adama yıkmak olmaz ama birinci ve üçüncü goller Salih'in hatalarından geldi. İlk golde topu ayağından saçma bi şekilde aştı, üçüncü golde önüne düşecek topu adama kaptırdı.
  • Artik Fenerbahçeyi tutmuyorum. Her sene kombineler al, formaları al izlediğimiz futbola bak. 15 senedir, her sene babamla para yatırdığımız kulübün bize verdiği bu işte. Artık Fenerbahçe yok benim için, herkese kolay gelsin.
  • ersun yanalida cok fazla suclamamak gerek ben maci izlemedim ama 2-0dan sonra salihi oyuna sokmak mantikli ama hangi oyuncuyu cikaracagi tartislir

• Bu maçda iddia konyaya kaç veriyordu? Süpriz yapan köşeyi dönmüştür herhalde özellikle 2. Yarı oynadıysa.

• Holmen Salih yerine oynasaydı o goller yenmezdi.GS'ı durdurmak icin 6+0+4u destekleyenler kendilerini durdurduğunun farkında değil

• A.TURAN

Arda turan sandım sonra Ali Turan geldi aklıma :)
  • Bu maç gayet güzeldi
  • Maç 2-0 iken kapatmıştım kaç kaç bitti beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Maç 2-0 iken kapatmıştım kaç kaç bitti beyler ?

3 2 yenildi fener
  • Emenike'yi izleyince yıllar önceki Guiza geldi aklıma
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.