Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig - 2.Hafta Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş - 26.08.2013 - 21:45 (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
14.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ηihat
    Sözünü tutmalısın bence,istenmiyorsun.
  • bi arkadas devre arasında gecen sene gs samsun macının ılk yarısında sabrı ve emre colak ın hatalarıyla 2-0 yenık duruma dusmutstu ama ıkıncı yarı bastırıp 4-2 almıstı bız neden yapmayalım gibi birsey yazmıstı...

burda mı o arkadas???

• quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Besiktas taraftari ofsayttan atilan gole sevinir hale gelmis yazik. Bu takimin kurucusu Seref Bey.

Hadi şerefli arkadaş, sözünün eri ol ve çık git bu forumdan
  • Gs'liler dolmuş buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: Imperatore

quote:

Beyler mac sonu bugun de lideriz anne konusuna baskin yapalim gun intikam gunu

Geçen haftayı lider kapamadığınız için baskın yapsanda sorun yok.
    Neden intikam alıcan bu arada, 2 sene şampiyonluk biraz fazla geldi galiba intikam felan.

hemen çirkefleşmeyin o konuda bir tane çirkef yorumum yok siz yaparken bişey demedim ben

Kim çirkeflik yaptı, intikam felan sanki savaş var.
    O konuda galatasaray bölümünde ve liderliği kutlamak için açılmış.O konudanda rahatsız oluyorsanız yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ein Feuerlein brennt

quote:

Orijinalden alıntı: Jan-

Oğuzhan'ı 11 de başlatsaydı çok daha rahat bir maç geçirecektik. Veli daha önündeki adama zor pas atarken Oğuzhan'u görmüştür umarım Bilic.

Totem tuttu hocam

Hocam gelecek maçta burada olursan totemi bozmayalım şimdi

• bilic'in oguzhana bi yer bulması gerek. olmuyo böyle yedek yedek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihaaaat

• Güzel bir galibiyet, 2.haftayı da 3 puanla tamamladık. Allah devamını erdirsin inşallah. :)
  • bu konuyu trolleyen herkimse ayıp ediyor ama .Biraz yaşınızdan utanın be .Biz gs yada fb bölümünde böyle şeyler yapıyormuyuz .Yaptıgımızı gördünüzmü .

Ulan bi maç kazandık lider olduk diye hemen baltalıyorsunuz.
  • Perspektif mi? :))
  • 5-6 olabilirdi.
    Erciyes çok çok kötüydü.

Almeida'nın hiçbir şey umrunda değil hasta etti yine çok kaliteli golcü ama kılını dahi kıpırdatmıyor.
    Fernandes ile sözleşme yenilenmeli.
    Gökhan Töre çok iyi oyuncu topu Fernandes ile birlikte ayağında tutabilen tek oyuncu.

Ersan bile beni burada oynatmayın diye bağırıyor alın artık şu takıma sol bek..!!!!

Birisi bana Franco ve Necip'in 270dk oldu neden hiç oynatılmadığını açıklayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

bu konuyu trolleyen herkimse ayıp ediyor ama .Biraz yaşınızdan utanın be .Biz gs yada fb bölümünde böyle şeyler yapıyormuyuz .Yaptıgımızı gördünüzmü .

Ulan bi maç kazandık lider olduk diye hemen baltalıyorsunuz.

Sonra "Soda şişesi" fotosu atınca hooooop şikayet, ama müstehak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler mac sonu bugun de lideriz anne konusuna baskin yapalim gun intikam gunu

Geçen haftayı lider kapamadığınız için baskın yapsanda sorun yok.
    Neden intikam alıcan bu arada, 2 sene şampiyonluk biraz fazla geldi galiba intikam felan.

hemen çirkefleşmeyin o konuda bir tane çirkef yorumum yok siz yaparken bişey demedim ben

Kim çirkeflik yaptı, intikam felan sanki savaş var.
    O konuda galatasaray bölümünde ve liderliği kutlamak için açılmış.O konudanda rahatsız oluyorsanız yazık.

rahatsız mı oluyorum dedim istersen yaz arasındaki yorumuma bakrahatsız olan sensin hemen gelmiş trolluyorsun biz de burada liderliği kutluyoruz ama rahatsız olanlar var sanırım

• Maçın iki adamı vardı. Biri kesinlikle Gökhan Töre diğeri ise bildiğiniz gibi Fernandes. Güzel futbol güzel galibiyet,güzel sonuç ve lider.
  • bilic'in oguzhana bi yer bulması gerek. olmuyo böyle yedek yedek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ein Feuerlein brennt

quote:

Oğuzhan'ı 11 de başlatsaydı çok daha rahat bir maç geçirecektik. Veli daha önündeki adama zor pas atarken Oğuzhan'u görmüştür umarım Bilic.

Totem tuttu hocam

Hocam gelecek maçta burada olursan totemi bozmayalım şimdi

Aynen hocam

• daha 2.hafta beyler ne şampiyonluğu
  • Galatasaray taraftarına ne oluyor şimdi?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.