Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig - 2.Hafta Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş - 26.08.2013 - 21:45 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
14.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniuyegaydi

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

Ersan bir daha oynamasın.Hatalarından ders almayan bir adamın bizim takımda işi yok.Escude bile affedilebilir.İlk hatası bizde, ya Ersan her sene 1-2 gol böyle veriyor rakiplere bumu stoperliğin senin?
    Birde Stoper stoper diye ağlıyor sol bek oynayamam diyor.Stoper adam kafa topunu böyle verirmi vermez.İnşallah defolup gider yeter.

Sivok her sene 5 tane maç veriyore bu golde ersan ne kadar hatalı ise sivok da o kadar hatalı penaltıda atibo ne kadar hatalı ise sivok da hatalı 2 pozisyon da da sivok yerinde yok çekirdek çıtıyor beyfendi oyunda sorumluluk almıyor birde kaptan olmuş deliricem ya

PENALTININ P SI YOK ORTADA COK IYI IZLE ORAYI... AMA ERSAN KONUSUNDA KATILIYORUM. AYRICA GALATASARAY SAMSUNSPOR MAÇINI BILMEYEN YOKTUR ADAMLAR SABRI-EMRE ÇOLAKIN INANILMAZ HATALARI NEDENIYLE 2-0 GERIDE KAPATMISLARDI ILK YARIYI. IKINCI YARIDA DA GALATASARAY 90 DK YA KADAR TEK KALE OYNADI VE SKOR 4-2 OLDU... INS BIZ DE BOYLE GERIDEN MAC CEVIRIRIZ.

evet ne demiştim??? GALATASARAY SAMSUNSPOR MAÇINI BILMEYEN YOKTUR ADAMLAR SABRI-EMRE ÇOLAKIN INANILMAZ HATALARI NEDENIYLE 2-0 GERIDE KAPATMISLARDI ILK YARIYI. IKINCI YARIDA DA GALATASARAY 90 DK YA KADAR TEK KALE OYNADI VE SKOR 4-2 OLDU... INS BIZ DE BOYLE GERIDEN MAC CEVIRIRIZ.

• Samet aybaba döneminde olsaydık muhammed yerine toraman girerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

of of of of Mami Oğuzhan oooooof

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

Beklenen gif geldi beyler

• Tempo çok yükselmişti. 2 tarafta atabilirdi ki attı Beşiktaş. Zevkli bi 2. yarı oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

of of of of Mami Oğuzhan oooooof

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

• Almeida ilk defa kendini boşa çıkardı. Koca maçta yaptığı tek olumlu hareket.
  • Muhammed gerçekten çok güçlenmiş beyler size katılıyorum zor düşürülüyor eski haliyle kıyaslayınca..
  • Bunu pek koyan olmuyor artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: sycthe2112

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Dün Burak'ın ofsayt olmayan golü için gelip ağlamışlardı

Burak deyince ilk akla geleni biliyorsun. İki dakka samimi olun be.

Aynen dostum. Geçen sene Veli'nin uçuşlarını çok izledik. Sen merak etme neyin ne olduğunu herkes biliyor. Sakız gibi dolamışsınız ağzınıza , kendini yere atmayan , atmamış , atmayacak futbolcu yoktur.

YENDİK
    />

/>

/>

• dertli gönüllere giren işte benim slaven bilic
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Besiktas taraftari ofsayttan atilan gole sevinir hale gelmis yazik. Bu takimin kurucusu Seref Bey.

Hadi sana güle güle. Forum gereksiz bir insandan kurtuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı kart da geldi.
  • Iyiyiyiz iyi birde şu ersan odunundan kurtuldukmu tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: selates

Bunu pek koyan olmuyor artık

/>

Bunu arıyordum ben de.
  • HAKEM KIRMIZI KART ÇIKARDI HAYRET..
  • 8-B den nihat adlı arkadaşımızı 4 hayır ile uğurluyoruz.Hayatta başarılar nihat !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Besiktas taraftari ofsayttan atilan gole sevinir hale gelmis yazik. Bu takimin kurucusu Seref Bey.

Hadi sana güle güle. Forum gereksiz bir insandan kurtuldu

Arkadaşlar takipçisi olun, kaynamasın arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhan'ı 11 de başlatsaydı çok daha rahat bir maç geçirecektik. Veli daha önündeki adama zor pas atarken Oğuzhan'u görmüştür umarım Bilic.
  • TARAFTARIMIZ GENE MÜKEMMEL.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.