Şimdi Ara

Spor yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde 2-3ay ve spor salonunda 2ay olmak üzere yaklaşık 5-6 aylık bir spor gecmişim bulunuyor,şimdi evde vücut geliştirmeye devam ediyorum spor hocam 5 ay civarı spor gecmişin olmadan whey güc protein tozu basma demişti.. Artık zamanının geldiğini düşünüyorum sizce en iyi whey protein hangisidir bana weider ile hardlineı söylediler ve bunları güvenli olarak nerden temin edebilirim ? Birde karın bölgemdeki yagların erimesinş hızlandırmak için l carnitine bascam bunun içinde önerileriniZi bekliyorum hayırlı geceler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgi sahibi olanlar varmı ? :)

• L cartine para tuzağından başka bir şey değil kanıtlanmış bir etkisi yok. Protein tozunda da hepsi hemen hemen aynı hardline yerli malı sanırım spor salonlarında çok satarlar gnc de fena değildir onu da çoğu yerde bulunabilirsin bulunduğun şehirde yoksa internetten alabilirsin. Yalnız şunu söyliyim protein tozlarının içinde çeşit çeşit koruyucu ve tatlandırıcı madde var bildiğin kansere davet tabi seçim senin sağlık için yapılan vücut geliştirme çeşit çeşit suni gıdalarla berbat bir sektöre dönüştü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

L cartine para tuzağından başka bir şey değil kanıtlanmış bir etkisi yok. Protein tozunda da hepsi hemen hemen aynı hardline yerli malı sanırım spor salonlarında çok satarlar gnc de fena değildir onu da çoğu yerde bulunabilirsin bulunduğun şehirde yoksa internetten alabilirsin. Yalnız şunu söyliyim protein tozlarının içinde çeşit çeşit koruyucu ve tatlandırıcı madde var bildiğin kansere davet tabi seçim senin sağlık için yapılan vücut geliştirme çeşit çeşit suni gıdalarla berbat bir sektöre dönüştü.

hocam ben işyerinde çalıstıgımdan dolayı tam beslenmeye vaktim ve imkanım olmuyor, heleki yumurtadan falan tiksinirim,ki en cok protein bulunduran dogal gıdadan biride yumurtadır, o yüzden en çıkar yol protein tozu diye düşündüm, tatlandırıcı yani kanserojen maddesi en az tutulan protein hangisi acaba ?

• Bilgisi olanlar varmı ?

• Ben şu an hardline whey 3 matrix kullanıyorum. Bir porsiyon (2 ölçek) 36 gr protein içeriyor . Suyla karıştırdığımda kesinlikle topaklanma olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ftrz

Ben şu an hardline whey 3 matrix kullanıyorum. Bir porsiyon (2 ölçek) 36 gr protein içeriyor . Suyla karıştırdığımda kesinlikle topaklanma olmuyor.

hardline ı önerdiler, bide weideri önerdiler, weider iyi ama pahalı dediler, parası önemli değil bana sonuc alabilcegim kaliteli bitkisel oranı yüksek bir protein tozu lazım, yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    spor yaptım
    7 yıl önce açıldı
    Spor yapamaz raporu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bitkisel dediğiniz soya proteini var. Hardline vmax mesela bir ölçekte yanlış hatırlamıyorsam 25 gr protein var . Fiyatıda 100-110 tl gibi .

@Pavelow
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.