Şimdi Ara

Spor yaparken kullandığınız tavsiye Bluetooth kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, spor yaparken özellikle kulaktan düşmeyecek bir dizayna sahip ( kancalı gibi) tavsiye edebileceğiniz bir bloetooth kulaklık var mı? Fiyatı çok yüksek olmayacak ama yi ses ve çok kısa mesafelerde kopma olmayacak bir kulaklık olursa çok iyi olur. Mesela 145₺ civarı jabra step modeli var ama yorumlarda ses kalitesinin ve Bluetooth bağlantı mesafesinin az olduğunu okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 28 Ağustos 2018; 13:9:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anker slim buds
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Bahsedebileceğiniz artı veya eksi yanları nelerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Artisi kulaga iyi oturur. Ses konusunda cok basarili, pili uzun saatler gider. Miknatislidir, su beats kulakliklar gibi. Fiyati uygun.

Eksi olarak birsey gelmiyor aklima. 700TL lik Teufel marka kablpsuz kulaklik bunun kadar hosuma gitmedi hem kullanislilik hem spor yaparken hemde gezerken en iyisi Anker kulaklik cikti. Kablosuz in ear kulakliklardan asiri ses performansi beklemeyin ben cok arayisa girdim. En son 100TL lik bu kulakliktan en cok memnun kaldim. Pahali ararsaniz bose en iyisidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için dediğiniz gibi kulak içi kablosuz kulaklıkların performansı belli bir paraya kadar biryere kadar oluyor. Kulak ustu kulaklıklar ile de spor yapmak zor. Dolayısıyla çok para vermeden alınanacak en optimum kulaklığı almak istiyorum.
  • Aewi 920 veya t serisi deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    bu tip kulaklıklar spor yaparken kulaktan çıkıyor ama sizde bir sıkıntı olmuyor mu? Kulakta durması için ekstra bir çengel yada bir aparatı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ewet bende olmuyor ama... Yinede dahğa sıkı dursun derseniz.. Earwings denen kancalı modellere bakın. Bunu kulak içine koyduğunuzda daha sıkı duruyor. Jbl lerde ve jabra larda var. Jabra larda kopma problemi mevcut. Zaten çok pahalı lar. Eğer GearBest veya ae den alacaksanız meizu ep. 51 e bakın. Hem kulak kancalarıda var... Ses rengide güzel... Üstelik spor için uygun.. Tere ve suya dayanıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 31 Ağustos 2018; 1:30:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Yürüyüş yapacaksan kulak üstü yani kulağı tam olarak kapatan modelleri tavsiye ederim. Diğer durumlarda 'sporcu kulaklıkları'nı tavsiye ederim. Kulağa taktığın zaman kolay kolay düşmüyor.

Ben sahibinden.com üzerinden satıyorum. İlan numarası 595988956

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 8 Eylül 2018; 11:16:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.