Şimdi Ara

spor yapmak zararlıdır diyen doktor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yuzmek insan icin en iyi aktivitedir. Insani hem dinc hemde saglikli kilar. Ayrica suda eklemler daha rahat hareket eder. Her yonuyle omru uzatir, bedeni saglikli kilar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doğru değil. Eskiden insanoğlu aktifti, hareketliydi. Masa başı iş yoktu. 1980'lerdeki filmlere bakın insanların hepsi fit, duruşları, yürüyüşleri dimdik. Şimdi insanlara bakıyorsun herkes kambur, boynu ileride. Telefon, tablet, pc, hareketsiz yaşam aldı başını gitti. Her yere arabayla gidiyoruz, yürüyen yok. Market alışverişini bile ayağına getirtiyor millet. Böyle bir devirde spor şart.

• Uzayincani kullanıcısına yanıt
    aynen öyle valla. afiyet olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor konusunda net bı anlaşma yok ama şunu net söyleyebilirim ki vücut geliştirme tamamen boş iş bu kesin.
    Bunu dediğimde forumun profesörleri testo taylandan öğrendiği bilgilerle beni linclemisti.
    4 senedir tıp okuyorum hiçbir kitaptan,bilimsel yayından,hocadan vücut geliştirme yararlıdır diye bir şey duymadım ama bu elemanlar sağlık için yapıyorum diyor,sadece iğne kullanmaktan da bahsetmiyorum normalde bir insanın günlük protein gereksinimi kilogram başına 1 gram yani 80 kiloysan günlük 80 gram protein alman lazım, gidip günde 10 tane yumurta 2 kilo tavuk yemek hiç sağlıklı bir durum değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    +1, vucut gelistirme faydalidir veya degildir yani biraz gezmek faydalidir veya degildir gibi bir sey. Azi karar cogu zarar. Sana daha iyi hissettirmesi, mutlu etmesi bir artidir.

Ama kalp damar sagligi acisindan, kendi vucut agirliginizla bile olsa mesela birkac dk cok yuksek yogunluklu bir egzersiz, sonra hafif, sonra tekrar abanma olayi faydali. Ha gidip de kendi agirligin kadar yuke deadlift bilmem ne girersen tabi dizlerin mizlerin uzun vadede pert olur. Veya 60 yasinda hamken lap diye abanip kosmaya falan kalkarsan kalp krizi gecirirsin.

Bu arada paylasilan kardiyologun akademik kariyeri de biraz tirt. Kardiyobey falan var mesela goruslerini devamli takip etmiyorum ama akademik arka plani daha saglam.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    5-10 Km çok gibi görülebilir ama evden çıkmadan ev temizliği yapan bi kadın günün sonuna birkaç Km yürümüş oluyo.

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    iki zıt yaşam tarzını dönüşümlü yaşıyorum:

1- yemeği dışarıdan yiyorum.
    2- yemeği hep kendim yapıyorum.

sadece bu ikisi arasında geceyle gündüz gibi fark var. düzenli yemek yapmak inanılmaz derecede efor sarfettiren, çok zor olan bir uğraş. bitmiyo abi. sonu yok. markete git, gıdaları eve taşı, yemeği yap, bulaşıkları durula, makine yıkayınca raflara diz, çöpü topla ve at... her şeyi yaptıktan sonra eline geçen şey = çok da lezzetli olmayan bi yemek.

ve bu yemek de bitiyo, sil baştan....

markette de hiçbişey ucuz değil haa, son üç markete gidişimde 500, 1000, 500 TL ödedim. ama yine de evde yemek yapıyorum çünkü kilo vermemi sağlıyo. dışardan yeyince hemen kilo alıyorum. bide market harcamalarımı işyerinin yemek kartından yapıyom yani bedavaya geliyo.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.