Şimdi Ara

Spor Yöneticiliği Bölümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, spor bilimleri fakültesi bölümlerinden biri olan spor yöneticiliği bölümü hakkında bilgilendirme amaçlı açılmış konudasın.

-Yalnızca bölüm hakkında bilgi alışverişi yapılmasını rica ediyorum.

-Bu bölümü okuyan arkadaşlar düşünceleri/hedefleri hakkında tavsiye, yorum ve eleştiri isteyebilirler.

**Bu alanla (spor yöneticiliği) alakalı her türlü tavsiye bilgi ve yorumlarınızı saygılı bir biçimde cevap olarak atarsanız sevinirim.**

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Bernabéu -- 29 Kasım 2017; 0:27:38 >

• up
  • Üç arkadaşım var bu bölümde ve üçü de spor salonunda antrenörlük yapıyor. 8-9 yıl basketbol oynamış biri olarak, gördüğüm hiç bir idareci ve antrenör de sporla alakalı bölümlerden çıkmamıştı genelde.
  • Öyle haklısın kulüplerde çalışans ayııs oldukça az, devlet kontenjanları da oldukça az ve 2 senede bir oluyor. Gençlik ve spor bakanlığına bağlı birimlere girmek önemli parasal açıdan. Yalnız yorumundan sadece futbol kulübü yöneticisi olmaktan bahsettiğini anladım benim alanım da futbol fakat bir çok spor dalında eğitime önem veriliyor.
  • Santiago Bernabéu kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim alan Basketbol, hentbol ve voleybol. Futbol oynamadım hiç.
  • Bildiğim kadarıyla bu alanlarda bizim bölümden çalışan çok insan var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor Yöneticiliği
    9 yıl önce açıldı
    DH SİYASET BÖLÜMÜ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.