Şimdi Ara

Spor Yöneticiliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Lise 3 öğrencisiyim sporla küçüklüğümden beri ilgileniyorum şuan amatör futbol oynuyorum . Seneye sınava gireceğim yani mart 2017 de Spor yöneticiliği bölümü ilgimi çekti ama pek bir bilgim yok bölüm hakkında mesela mezun olunca ; Beden eğitimi öğretmeni olabiliyor muyum ? İş imkanları nasıldır ? Parası nasıldır ? Lütfen konu ile bilgisi olan yardımcı olsun şimdiden teşekkürler ...

• Dostum beden eğitimi öğretmenliği istiyorsan besyo okuman gerek. Oda yetenek + ygs sınavının ortalaması harmanlanılarak alınıyor. Her okulun yetenek sınavı farklı zamanlarda farklı parkurlarda olur. Gitmek istediğin her okulun yetenek sınavına girmelisin sırayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raku01

Dostum beden eğitimi öğretmenliği istiyorsan besyo okuman gerek. Oda yetenek + ygs sınavının ortalaması harmanlanılarak alınıyor. Her okulun yetenek sınavı farklı zamanlarda farklı parkurlarda olur. Gitmek istediğin her okulun yetenek sınavına girmelisin sırayla.

Peki spor yöneticiliği nasıldır puani besyodan daha yukari biraz bilgi verir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanının besyoden daha fazla olması yetenek sınavı olmadan giriş yapıldığı için

• Nesalaksacmasorularbunlar kullanıcısına yanıt
    Peki spor yöneticliği mi beden eğitimi öğretmeni mi ?
  • Öğretmenlik tabikide

• Nesalaksacmasorularbunlar kullanıcısına yanıt
    Teşşekkürler Okul olarak hangisini önerirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor hekimliği
    geçen yıl açıldı
    Spor Yöneticiliği Bölümü
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nereye kaç kişi başvurmuş sen ögreniceksin bölüm kontenjanı 40 ise üniversitelere minimum 200-300 kişi başvuruyormona göre şansının yükaek oldugunu yerleri araştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.