Bildirim
Spora başlıycam programı yazar mısınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
program yazmak pek doğru olmaz.gideceğin yerde zaten başlangıç olarak sabit - kemik haraketleri gösterirler biraz zaman geçtikten sonra programa yönelirsin. -
Evde yapacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PAZARTESİ OMUZ
SALI GÖĞÜS VE SIRT
CUMA KOL
PAZAR BACAK SGUAT
KASGEL SİTESİ VAR EVDE SPORLA İLGİLİ ŞEKİLLİ ANLATIM VAR ORAYA GİR İSTERSEN -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tancatanca
PAZARTESİ OMUZ
SALI GÖĞÜS VE SIRT
CUMA KOL
PAZAR BACAK SGUAT
KASGEL SİTESİ VAR EVDE SPORLA İLGİLİ ŞEKİLLİ ANLATIM VAR ORAYA GİR İSTERSEN
omuzdan sonraki gün göğüs çalışmak sıkıntılı olur -
Merhaba kardeşim yeni başlıyorsan arkadaşın programı tavsiye etmiyorum . bende evde spor yapıyorum.
ilk gün . bench press 4x8 incline bench press 4x8 dumbell fly 3x10 - arka kol benc dips 3x 10 - SKULLCRUSHER 3x10 bacak barbell squat 4x8 -Dumbbell Walking Lunge 3x10 - Calf Raises 3x 12 '' karın kasını agırlık al ellerine öyle çalış dumbell veya plaka ''
ikinci gün omuz -Barbell Shoulder Press 3x8 - side lateral raise 3x10 - - biceps - Barbell Curl 3x10 Concentration Curl 3x10 - sırt Single-Arm Dumbbell Row 3x8 -bent over barbell row 3x8 - dumbell shurg 3x 8
3. gün ara ver sonra devam et gene programa 4 ve 5 inci gün 6. gün off 7 . gün başlarsın gene veya o günde dinlenirsin sana kalmış
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X