Şimdi Ara

Okul-Spor-Beslenme üçlüsünü nasıl yürütüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu beslenme işi haliyle zorlandığım kısım. Malum okullar da açılacak , okulda iken baya sarpa sarıyo bu iş. Nasıl bir yol izliyorusunuz. Yemeği yanına al deseniz alınabilecek tek şey makarna. Tavuğun bozulma olasılığı çok yüksek. Spor ve beslenme ikilisinin içine okul da dahil olunca nasıl yürütüyorsunuz bu işi diye soracaktım . Teşekkürler.

• Önceden krep hazırlayıp yanımda taşıyorum, krebin içinde 140 gr yulaf, 1 muz, 6 yumurta vb. var ve tadı da baya güzel oluyor, bunlardan ihtiyacına göre 2 servis falan da yapabilirsin ve 1-1.5 gün bozulmadan rahatça tüketebiliyorum, yanında protein tozunu da shakera koyup taşıyabilirsin, gece eve gelince de tavuğunu hazırlayıp yersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @JeffS
    teşekkürler bilgiler için. Okulda geçirdiğimiz süreç içerisinde muhtemelen öğle yemeği ve de bi tane ara öğün tüketiyoruz heralde. Bunları hesaba katarak yediğimiz ana öğünün içinde et olması gerekmiyor mu? Krebi kahvaltı için tüketiyorsunuz heralde? Öğlen için protein tozu mu tüketiyorsunuz? Kahvaltımı evde yapabilirim okulda 1 öğlen ana öğün ve 1 ara öğün olarak neler tüketebilirim dicektim. Spora okuldan eve gelince akşam gidicem saatlerimden dolayı.
  • İzolasyonlu çanta alıp tavuk et pilav taşıyabilirsin.

• Benim kaldığım yer okuluma çok yakın olduğu için şöyle yapıyorum: sabah okula gitmeden hazırladığım krebin yarısını yiyorum, öğlen odama geri dönüp kepekli makarna veya esmer pirinç yapıp yiyorum(10-15dkda pişiyorlar)bazen de protein tozu içiyorum, okula giderken yanıma badem,fıstık tarzı kuruyemiş ve krebin geri kalanını alıyorum, 16-17 gibi okul bitiyor odaya geri dönüp tavuk makarnamı hazırlayıp yiyorum, gece geri odaya döndüğümde protein ihtiyacına göre yoğurt,süt veya yumurta hazırlayıp yiyorum.

Ben kalori,makro hesaplıyorum ve mutfak terazisiyle herşeyi tartıyorum bir sıkıntı çıkmadan beslenme işliyor.

Spor günlerinde ise krebin geri kalanını okula götürmek yerine 16-17 gibi odaya döndüğümde yiyip spora gidiyorum, kuruyemişleri ve basit şekerimi de spordan hemen sonra odama döndüğümde yiyorum. Sonra duşa falan geçiyorum 30dk-1 saat geçmiş oluyor. Makarna ve tavuklu öğünü de hazırlayıp ana öğünü de patlatmış oluyorum.

Not: Bu arada üniversite okuyorum.

• tamamdır teşekkürler bilgi için. bi şekilde oturtucaz artık. herkes kendi gün akışına göre bi program oturtmak zorunda zaten. gide gele saatlerde rayına yerleşir.

@JeffS
  • Kahvaltı 1500 kalori sağlam bir öğün,okulda muz,kuruyemiş vs eve gelince tavuk makarna/patates .Antrenmandan 30 dk önce nescafe bcaa ,antrenmandan hemen sonra meyve suyu duş falan ardından büyük bir öğün daha.Yatmadan önce süt.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

Kahvaltı 1500 kalori sağlam bir öğün,okulda muz,kuruyemiş vs eve gelince tavuk makarna/patates .Antrenmandan 30 dk önce nescafe bcaa ,antrenmandan hemen sonra meyve suyu duş falan ardından büyük bir öğün daha.Yatmadan önce süt.

Kahvaltıda ne yiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear The Reaper

quote:

Kahvaltı 1500 kalori sağlam bir öğün,okulda muz,kuruyemiş vs eve gelince tavuk makarna/patates .Antrenmandan 30 dk önce nescafe bcaa ,antrenmandan hemen sonra meyve suyu duş falan ardından büyük bir öğün daha.Yatmadan önce süt.

Kahvaltıda ne yiyorsun

Mısır gevreği/yulaf, süt ,yumurta, kaşar,muz bazende balık yiyorum evet tuhaf gelebilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fear The Reaper

quote:

Kahvaltıda ne yiyorsun

Mısır gevreği/yulaf, süt ,yumurta, kaşar,muz bazende balık yiyorum evet tuhaf gelebilir

Helal valla kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kahvaltımı evde yapıyordum. Okula ise saklama kabının içinde 150 - 200 gr. arası tavuk göğsü, biraz bulgur pilavı ve biraz da yeşillik koyup götürüyordum. Okulun banklarının birine oturup yada yemekhanede götürüyordum
  • Sabah evden cikmadan yumurta, yulaf,kuru meyveler süt, peynir yer fistigi yiyorum kafadan 1100 kalori falan ediyo okulda yanina 2 dilim cavdar ekmegine tost yapip goturebilirsin 2 olcekte whey gotur 400-500 kalori de o eder eve gelince tavugunu yaparsin 200gr da makarna yanina eder 1200kcal yatmadan da süt ic 1 litreye yakin 3200kcal aldin tebrikler

• JesseBitchman kullanıcısına yanıt
    hocam ne kadar yiyorsun ki sabah 1500 kalori alıyorun ben en fazla 500 alabiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.