Bildirim
sporcard kullanan var mı?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bende tesadüfen karşılaştım internette çok yorum bulamadım ama yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. havuz fitness alanı sauna falan sınırsız giriş hakkın var. ama pt özel ders gibi alanları kapsamıyor. salonu ve içindekileri kullanım hakkı veriyor. hiç grup dersine girmedim ama grup derslerine girebildiğin salonlarda var diye gördüm. -
Ben kullanıyorum. Gayet memnunum. Spor yapmayı bilenler için gayet ideal. Yalnız havuzu olan salonlar genellikle premium oluyor. Onunda fiyatı 150 tl. Üye olacaksanız dikkatli okumanızda fayda var.
Üye olmak isteyen varsa pm atsın. Referans kodu ile üye olduğunuzda hem üye olana hem de üye yapana +15 gün hediye ediyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende kullaniyorum hatta yilbasi indiriminden faydalanmistim,degisik salonlara gidip deniyorum hic de sorun yasamadim. Yalniz salonlar bundan nasil kar ediyor bilmiyorum hani kisi basina mi aylik mi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Referans için azizacar0534@gmail.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X