Arkadaşlar kick boks sporuyla ilgileniyorum 1.5 yıldır ama çok halsizim hocam vitamin önermişti ama oda tam bilmiyor sizin bildiğiniz iyi etkili bir marka var mı?
valla güzel kardeşim ben bir dönem body sporu ile uğraşmıştım kendim kullanmasamda piyasada performansı %20 arttıran ve daha sonrasında enerji veren ilaclar var ama bana sorarsan bunları kullanmak yanlış... ben şöyle birşey yapardım..... 2 bardak süt 1 adet muz 1 yemek kaşığı bal yada mesir macunu 2 adet yumurta bunları mikserde karıştırıp spor salanuna gitmeden 2 saat önce tüketiyordum..... bir dene istersen inan memnun bir faydasını görürsün... en azından son derece sağlıklı
quote:
Orijinalden alıntı: Saylan
valla güzel kardeşim ben bir dönem body sporu ile uğraşmıştım kendim kullanmasamda piyasada performansı %20 arttıran ve daha sonrasında enerji veren ilaclar var ama bana sorarsan bunları kullanmak yanlış... ben şöyle birşey yapardım..... 2 bardak süt 1 adet muz 1 yemek kaşığı bal yada mesir macunu 2 adet yumurta bunları mikserde karıştırıp spor salanuna gitmeden 2 saat önce tüketiyordum..... bir dene istersen inan memnun bir faydasını görürsün... en azından son derece sağlıklı
çok teşekkürler kardeş bana şahsen çok yardımcı oldun
quote:
Orijinalden alıntı: Saylan
deniycem teşekkürler. zararlı olmayan vitaminler vardır diye düşünüyorum ama birde.
süt içine 1 muz ve 2 yumurta beyazı ve bal olanı bende yapıyorum çalışmalarda dikkat etde sende de kırık olmasın boksör kırığım var kaç senen oldu soğuk havalarda yinede kendini gösteriyor
Eczaneden multi vitamin al
3kere bileğimi kırdım hepside alakasız şekilde halısahada oldu bıktım artık :D 3 senedir üst üste kırıyordum bu sene olmadı alaha şükür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme