Şimdi Ara

SPORCULAR, İLGILENENLER İÇERİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, muscle meeds whey protein kullanıyorum spor için ama spor yaparken sürekli halsizlik var salondaki hoca da bana kreatin almamı söyledi, hardline creapure olan modeli iyiymiş siz ne dersiniz bu konuda ?
    çok fazla para verdim protein shaker malzeme vs. fazla param kalmadı bu hardline olanı önerir misiniz yoksa fazla pahalı olmamak şartıyla varmı önereceğiniz ?

NOT:KONUYU DİĞER FORUMLARA AÇMAMA SEBEBİM AKTİFLİĞİN ÇOK AZ OLMASI

• quote:

Orijinalden alıntı: voltran1

Beyler, muscle meeds whey protein kullanıyorum spor için ama spor yaparken sürekli halsizlik var salondaki hoca da bana kreatin almamı söyledi, hardline creapure olan modeli iyiymiş siz ne dersiniz bu konuda ?
    çok fazla para verdim protein shaker malzeme vs. fazla param kalmadı bu hardline olanı önerir misiniz yoksa fazla pahalı olmamak şartıyla varmı önereceğiniz ?

NOT:KONUYU DİĞER FORUMLARA AÇMAMA SEBEBİM AKTİFLİĞİN ÇOK AZ OLMASI

önce halsizliğin sebebini öğrenirsen daha iyi olur bence fiziksel bir sıkıntı varmı yokmu diye

ben hardline kreatin monohidrat olanını kullanıyorum 1 ayı geçti bence creapure yerine monohidrat tercih edilmeli çünkü çok daha güvenli
  • Antrenmandan once iyi beslen. Spor salonuna varmadan 10 dk once muz ye, halsizlik falan kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen supplement'lere atlamamak lazım yorgunluğun farklı sebepleri olabilir
  • hocan sana sürekli bir şeyler satmaya çalışıyorsa salon değiştir. 28 mayıstan beri haftanın 6 günü antrenman yapıyorum, 8 kiloya yakın aldım ve tek kullandığım supplement balık yağı
    alta bıraktığım videoları izle.
    https://www.youtube.com/watch?v=fFFUZIYVBuE
    https://www.youtube.com/watch?v=81b4vST_h-g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 8 Eylül 2016; 14:31:54 >

• Yok salonda satılmıyor toz vs et süte de dikkat ediyorum o kadar ama 5 kilo dambılı bile elime alınca daha kaldırmadan bir halsizlik geliyor, hardline olanını kullanmamda bir sakınca varmı?

birde şu ikisinin arasında kaldım

http://www.hardlinenutrition.com/ENERJI--GUC,LA_204-2/CREAPURE-120-KAPSUL,PR-207.html

http://www.hardlinenutrition.com/ENERJI--GUC,LA_204-2/KREATIN-300-gr-100-Mikronize,PR-144.html

birisi kapsül birisi toz ne dersiniz?

• Yokmu bilgisi olan bi babayiğit
  • Overtraining olmuş olabilirsin. Çok abanırsan böyle olur. Deload olayını bir incele.
    Bunların dışında sağlık sorunu da olabilir. Kreatin işi yalan dolan. testislerinde varis, makatında basur çıkarsa görürsün faydasını.Onu salona hoca diye koyanın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı sporculardan vücutçular olarak değiştir bence, Yüzücü ve bisikletçiyim bu protein tozudur odur budur bizim hiç ilgimiz olmuyor boşu boşuna konuya soktun beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga_89

Overtraining olmuş olabilirsin. Çok abanırsan böyle olur. Deload olayını bir incele.
    Bunların dışında sağlık sorunu da olabilir. Kreatin işi yalan dolan. testislerinde varis, makatında basur çıkarsa görürsün faydasını.Onu salona hoca diye koyanın .

Hocam araştırdım da kreatinin zararı yokmuş, birde ben 1 ay daha spor yapıcam daha sonra basketbol antrenmanlarım başlıyor, spora fazla vakit ayıramam gibi, bu kreatin enerji verdiğinden bende basketbolda dediğiniz gibi bayağı zorluyorum, basketbol oynayan birisine ne kadar faydası olur ? en kötü spor ve antrenmanları bir arada tutarım.
  • protein kullanıcaktın hacı sen bendede öyle antremandan sonra yada önce 1 bardak süt ile toz içmezsem yandım anam keten helvam gibi birşey derlerya aynen öyle oluyor.

ama tozumu alırsam herkül süperman huyaahhhh giriyorum ağırlıklara

bence bu bile geçerli bi sebeb bu tozların insan vucuduna yaptığı etkiye bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.