Şimdi Ara

Sporla İlgilenenler bir bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar lise öğrencisiyim yaza kadar vucut yapmak istiyorum öyle abartı birşey istemıyorum zaten biraz toplu gözükeyim yeterli kilom olmadığı için tıfıl tıfıl gezmek istemıyorum. temmuz ayına kadar birazcık geliştirmek istiyorum kendimi büyük ihtimal temmuzda gideriz tatile. nisan mayıs hazıran 3 ayım var bana bir program hazırlayabilecek gerçekten bu işlerden anlayan varmı lutfen cıddı cevaplar verebilirimisiniz sabah sunu ye akşam şu saate sunu ye yatarken sunu ye öglen mekik çek falan gibi. elimde hiçbir spor aleti yok. bana güzel bir hızlandırılmış program sunabilecek varmı?

• Biraz araştırmayı denesen? İnternette sayısız kaynak var. Ha ancak 3 ayda öyle çok şey bekleme, beklentini minimum düzeyde tut.
  • zaten pek birşey beklemıyorum ama en azından birazcık toplu gözükse fena olmaz. belki kesmeden devam edersem biradahakı yaza birşeyler olabilir
  • 3 ayda düzgün beslenir düzenli çalışırsan vücudun iyi bir şekle girer.

yapman gereken şey 3-5 kg lık 2 tane dambıl satın almak.

http://www.bodyfor-umtr.com/(- yi kaldır)

http://www.bodytr.com/

buralarda daha faydalı bilgiler bulabilirsin.google dan evde dambılla çalışma hareketleri diye arat değişik şeyler var,dh de de böyle bi konu vardı da şimdi onu bulmakla uğraşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 22 Mart 2012; 15:58:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

3 ayda düzgün beslenir düzenli çalışırsan vücudun iyi bir şekle girer.

yapman gereken şey 3-5 kg lık 2 tane dambıl satın almak.

http://www.bodyfor-umtr.com/(- yi kaldır)

http://www.bodytr.com/

buralarda daha faydalı bilgiler bulabilirsin.google dan evde dambılla çalışma hareketleri diye arat değişik şeyler var,dh de de böyle bi konu vardı da şimdi onu bulmakla uğraşamam.

teşekkurler bakıyorum sımdı

• ilk verdiğin sitede ev programı vardı ama malesef bakımda diyor site diğerindede işime yarar birşey bulamadım
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müziğin sesini aç o gazla mekik çekersin.Ben öyle yapıyorum.
  • 3 ayda çok sıkı çalışırsan ve vücudun hazırsa yapabilirsin bir şeyler fakat zayıfım diyosun öyle dambulla olmaz o işler.
    Dambul ile evdeki imkanlar ile çalışırsan bi nebze de olsa geliştirebilrisin fakat görünüme yansıması çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

3 ayda çok sıkı çalışırsan ve vücudun hazırsa yapabilirsin bir şeyler fakat zayıfım diyosun öyle dambulla olmaz o işler.
    Dambul ile evdeki imkanlar ile çalışırsan bi nebze de olsa geliştirebilrisin fakat görünüme yansıması çok zor.
  • Arkadaşım maddi sorunun yoksa bir spor salonuna git.
  • öyle aşırı zayıf değilim spor salonunada gitmek istemıyorum evdeki imkanlarla yapmak istiyorum bide düzenli olsun kafama göre yapmıyım diyorum yeni biryerim şişken diğer tarafım zayıf olmasın. program istiyorum sabah şunu ye oglen sunu yap aksam sunu gibi güzel sıkı bir program olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BakNeOlduŞimdi

öyle aşırı zayıf değilim spor salonunada gitmek istemıyorum evdeki imkanlarla yapmak istiyorum bide düzenli olsun kafama göre yapmıyım diyorum yeni biryerim şişken diğer tarafım zayıf olmasın. program istiyorum sabah şunu ye oglen sunu yap aksam sunu gibi güzel sıkı bir program olsun

Bir kac ay spor salonuna git sonra gitmek istemezsen evde devam edersin salon cok farklı oluyor tavsiye ederim nisanda bende gidecem ama iki ay gidebilirim en fazla sonra evde devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Orijinalden alıntı: BakNeOlduŞimdi

öyle aşırı zayıf değilim spor salonunada gitmek istemıyorum evdeki imkanlarla yapmak istiyorum bide düzenli olsun kafama göre yapmıyım diyorum yeni biryerim şişken diğer tarafım zayıf olmasın. program istiyorum sabah şunu ye oglen sunu yap aksam sunu gibi güzel sıkı bir program olsun

Bir kac ay spor salonuna git sonra gitmek istemezsen evde devam edersin salon cok farklı oluyor tavsiye ederim nisanda bende gidecem ama iki ay gidebilirim en fazla sonra evde devam

benım gıdebılme gıbı bır ımkanım yok malesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.