sportinn çok uygun fiyatlı ürünler !!!!
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Basket ve futbol toplarının bedenleri küçük, normal boyuttan çok daha küçük haberiniz olsun Nike diye atlamayın. Diğer ürünlerin de orjinal olma ihtimali düşük geldi nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagenhagar -- 13 Nisan 2021; 17:5:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
boyut olarak topların boyutunu bilmiyorum ama ürünler orjinal mağazalar bölümünden bakarsanız kaç tane şehirde nike'ın bayiliğini almış avmlerde mağaza açmış bir firma
-
Ya mağazalarda da komple çakma ürün satıyorsa
-
mağaza güvenilir cok ucuz gibi görünen ürünler çocuk kadın modelleri erkek icin ucuz ürünlerde beden yok. toplarda 1 numara egzersiz antrenman topu küçücük.
-
öyle olduğunu düşünüyorsan almazsın bu kadar basit
-
Aferin çok iyi yapmışsın bir daha yapma.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayıptır günahtır. İzzet-i nefsimizle oynamayın.
-
Ben de bu soruyu sordugumda kendimi bir anda ürünü satın alırken buldum :DD bu hafta gelecek beklemedeyiim..
-
adam emek vermiş paylaşım yapmış niye linçliyorsunuz? normal insan kalmadı ya
-
Bunu söylemek için 3 yıl gecikmemiş misin hocam 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
konuyu biri hortlatmış :)
-
ulan bi de tek tek bakıyorum vay diyorum ne ara bitirdi çakallar meger 3 sene olmus
-
Bu başlıkları açan arkadaş nerelerde epeydir başlık açmıyor. Guzel fırsatlar paylaşıyordi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam buralardayım ama artık paylaşım yapmıyorum.Açıkçası da yapmayı düşünmüyorum çünkü o kadar çok sayısız paylaşım yaptım fakat hiç kimseye hiç bir şekilde bir şey beğendiremedim.son zamanlardaki paylaşımlarıma forumdaki arkadaşlar yorum ya da teşekkürü geçtim paylaşımın içine girip bakmaya bile tenezzül etmediler bende emeklerimin boşa gittiğini düşünerek boşu boşuna uğraştığım kanısına vardım.BU YÜZDEN UZUn zamandır paylaşımı bıraktım.
-
Hocam siz iyi olun da cok da önemli değil gerisi. Ben fazlasıyla ilgileniyordum:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Aferin çok iyi yapmışsın bir daha yapma.
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X