Şimdi Ara

Sporun Yıldızı İlk 3 Ay 9,99 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazın Digiturk keyfini doya doya çıkarın! Yaza özel Sporun Yıldızı paketi ilk 3 ay ayda sadece 9,99 TL! Kalan aylarda ise indirimli fiyattan Sporun Yıldızı paketini izleyin.

TIKLAYIN VE KAMPANYADAN FAYDALANIN

Sporun Yıldızı İlk 3 Ay 9,99 TL!

İlk 3 Ay İndirimli Sporun Yıldızı Kampanya Detayları

15 ay taahhüt vermeniz durumunda İlk 3 ay tek fiyat, ayda sadece 9,99 TL!
    Kalan aylar tahhütlü paket fiyatına göre ücretlendirilecektir.
    Kampanya kapsamında aktivasyon ve iç kurulum ücretsizdir.
    Veri işleme ve paylaşım izni ile Sporun Yıldızı paketinde, Yıldız Dolu paketi ilk 1 ay hediye edilecektir.
    15 ay taahhüt ile Eutelsat ve Turksat uydularında geçerlidir.
    Sporun Yıldızı Paketi 3 Ağustos’a kadar kampanya kapsamındadır.

TIKLAYIN VE KAMPANYADAN FAYDALANIN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ooo 3 ay 10tlymiş hemen alim.
  • Diğer aylar 99 TL. Konuya yazsanız keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kampanya Uzmanı"
  • Senelik neredeyse 1000 lira olunca sanirim abonelik sayilari dustu.
  • Diğer aylar 129 tl muhteşem kampanya... 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Senelik neredeyse 1000 lira olunca sanirim abonelik sayilari dustu.
    Bu fiyatlara almak her yiğidin harcı değil.Takımların futbolu da ortada.Bu fiyata değmez.
  • Kampanya Azmani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşım için teşekkürler güzel kampanya
  • Futbol kalitesi olarak diplerdeyiz ama fiyatlandırmada avrupa'ya kafa tutuyoruz .
    Biz de bu seneye gelene kadar 10 senelik aboneydik, iptal ettirdik.
  • Başka nick yokmuydu
  • Her hafta eğlenip rahatlamaya 30-40 Tl verecek paramız kalmamış üzücü.
  • Seyredecek maç mı kaldı ? Ve maçlarda kalite. Ayda 120 tl vermek için ciddi fanatik olmak lazım.
  • Şu para gözlere 5 kuruş kaptırmayın. Kendi kutuları bozulur 2 hafta ard arda her seferinde sizden teknik servis parası isterler.
  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Hocam,

2 hafta teknik servis ücreti isteyemezler şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın ücretsiz değişim talep edin humax 9505 isteyin sıkıntı yaşamazsınız öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Hocam,

2 hafta teknik servis ücreti isteyemezler şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın ücretsiz değişim talep edin humax 9505 isteyin sıkıntı yaşamazsınız öneririm.
    Kapattırıyorum ocak içinde hocam benden uzak olsunlar. Her sorunda teknik servis parası diye zırlıyorlar. Diyorum yayın gitti açın kapatın diyor olmadı deyince servis gelecek 35 tl. Ulan bana hizmet sunamıyorsun ki sorunu senin gidermen lazım diyorum. Teknik servisimiz 35 tl diyor inatla. Bundan sonra 35 tl yi karşıma alıp izleyeceğim. Saolun bu arada yorum için. Çok konuştum hem servisle hem site de şikayet oluşturdum ücret bu şekilde yardımcı olamıyoruz diyorlar. Yıllarca kullandık 2 oda olarak , kendileri bilir.
    Hocam,

Humax 9505 kullanıyorum ve 1 yıldır teknik servis ile işim olmadı. Sizde bu kutuyu isteyebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Hocam,

Humax 9505 kullanıyorum ve 1 yıldır teknik servis ile işim olmadı. Sizde bu kutuyu isteyebilir misiniz?
    Değişim için yine 35 tl isteyecekler ne gerek var hocam.IPTV kullanırım yada turksat yayınları yeter. Tvlerin ikisi de internete bağlı ve netflix de var. Her ay 60 tl ye yakın para veriyorum boştan yere. Önceden 35 idi bi anda zamlandı.
    netflix aldım iptal ettim bom boş vallahi hocam yada benim izlediğim diziler yok diye heralde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.