Şimdi Ara

Sporun Yıldızı Paketi 59 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Digitürk almayı düşünüyorum maç yayınları için Sporun Yıldızı paketini seçtiğimde 119 Tl olan paketin fiyatına 59 tl veriyor indirim filan var galiba ama fiyatlandırmasını çözemedim bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

• İlk 3 ay icin o yillik 1300 tl iptv varken niye sadece bi yayini izlersinki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni üye oldum. Sporun yıldızı ilk 3 ay 9.99 ardından 109 olarak verdiler. Türksat’tan alıyorum yayını ve şuan memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    İnternettenmi başvurdun hocam?
  • Hayır müşteri hizmetlerinden.
    Paketini oluşturdan Sporun Yıldızını seçince bana 119 Tl olan pakete 59 tl diyor bunu çözemedim
    Paketini oluşturdan Sporun Yıldızını seçince bana 119 Tl olan pakete 59 tl diyor bunu çözemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dkms1907 kullanıcısına yanıt
    Yeni fiyat 119 TL. Yeni fiyat dam yeni kampanya yapmışlar.

Şu paketin 109 TL olanını kullanıyorum. http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/sporun-yildizlari-kampanyasi-15ay

ilk 2 ay indirimli fiyatı o ondan sonra 119 tl olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Ben de yeni üye oldum. Sporun yıldızı ilk 3 ay 9.99 ardından 109 olarak verdiler. Türksat’tan alıyorum yayını ve şuan memnunum.
    Eutulsat yayını almaya müsait değilmiydiniz ?
    O kadar para verip sadece beinsport1 kanalını hd izliyorsunuz
    Sansınız varsa eutalsata çevirin üyeliğinizi orda bütün spor kanalları hd

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sbjk kullanıcısına yanıt
    Binada merkezi sistem var. Eutelsat da varmış ama sinyal seviyesi %41 geliyordu ve binada çanak asmak yasak olduğundan bağlatmadık. Ayrıca müşteri hizmetlerine eutelsat geçişini sorduğum da şuan ki sözleşmeniz iptal olur ve siz de cayma bedeli ödersiniz dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Binada merkezi sistem var. Eutelsat da varmış ama sinyal seviyesi %41 geliyordu ve binada çanak asmak yasak olduğundan bağlatmadık. Ayrıca müşteri hizmetlerine eutelsat geçişini sorduğum da şuan ki sözleşmeniz iptal olur ve siz de cayma bedeli ödersiniz dediler.
    Binadaki sinyal seviyesi bilmiyorum ama size o müşteri hizmetlerini resmen sallamış o iş geçen sene değişti artık eutalsat Türksat farkı Yok abonelik aynı istediğin ana değiştirme hakkın var digitürk ona herhangi bir ücret kesemez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sbjk kullanıcısına yanıt
    Peki binaya eutelsat kurdurmanın maliyeti nedir , yani merkezi sisteme eklenmenin maalşyeti nedir ? Bilginiz var mı ?

Not : müşteri hizmetlerine bu dediğiniz aynısını desem bana nasıl karşılık verirler ? Herhangi bir ücret talep ederler mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.