Şimdi Ara

Spot piyasadaki küçük ev aletleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi olay şu bir çok marka piyasada mağazalarda falan belli bi fiyattan satılılıyor

ama gidiyosun tahtakaleden vya bazı spotçulardan nerede ise yarı fiyatına alıyorsun

adam gayet rahat aynı mal garantili faln diyor. e kadarşim bunların fiyatı bu kadar düşükse niye 2 katına satılıyor.

spotçulardaki ürünlerin garantisiz veya ne bileyim tamir görmüş yenilenmiş falan olma ihtimali varmıdır

yeni evlenecem alışveriş için önemli bir konu bu

• ZamibyaCanavari Z kullanıcısına yanıt
    eskiden öyleydi tahtakale-spot piyasa uygundu ama artık o piyasanın fiyatları da diğerlerine çok yakın arada fazla fark kalmadı, ayrıca onlardan bir şey alınca iade şansınız da zayıf, internetteki fiyatlar ve şartlar daha uygun "bence"...

@ZamibyaCanavari
  • ya bazı ürünlerde cidden çok iyi fiyatları var ama dediğiniz gibi güvenilmiyor.

Önerebileceğiniz bir site veya yer varmı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZamibyaCanavari

benim taktiğim şu;
    bir şey alacak olduğumda internetten fiyat araştırırım, sonra vatan-teknosa-mediamarkt mağazalarına gidip bakarım (bunlarda pazarlık şansı daha fazla)...
    diyelim ki ürünün fiyatı internette 950-1000 lira civarı ama markette 1200-1250 arası, ürünle ilgilendiğimi gören eleman gelip yardımcı olmak ister genelde...
    ben "almak isterim ama bu fiyat fazla, internette şu fiyat" deyip alabileceğim fiyatı söylerim, başta "olmaz, veremeyiz" derler ancak "biraz bekleyin geliyorum" diyerek gider birkaç dakika sonra dönüp kabul edebileceğim bir fiyat verirler...bazı ürünleri böyle aldım (telefon, fotoğraf makinası, led tv, vs.)...
    geçenlerde birkaç ürün için de aynı taktiği uyguladım hatta tuttu ama benim istediğim fiyata çekemediğim için almadım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: ZamibyaCanavari

benim taktiğim şu;
    bir şey alacak olduğumda internetten fiyat araştırırım, sonra vatan-teknosa-mediamarkt mağazalarına gidip bakarım (bunlarda pazarlık şansı daha fazla)...
    diyelim ki ürünün fiyatı internette 950-1000 lira civarı ama markette 1200-1250 arası, ürünle ilgilendiğimi gören eleman gelip yardımcı olmak ister genelde...
    ben "almak isterim ama bu fiyat fazla, internette şu fiyat" deyip alabileceğim fiyatı söylerim, başta "olmaz, veremeyiz" derler ancak "biraz bekleyin geliyorum" diyerek gider birkaç dakika sonra dönüp kabul edebileceğim bir fiyat verirler...bazı ürünleri böyle aldım (telefon, fotoğraf makinası, led tv, vs.)...
    geçenlerde birkaç ürün için de aynı taktiği uyguladım hatta tuttu ama benim istediğim fiyata çekemediğim için almadım ...

büyük marketlerde indirim yapıyormu

vay anasını biz keklik gibi gidip rafta gördüğümüz fiyatı küt diye ödüyoruz.

Bundan sonra bende pazarlık ederim hiç kaçmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.