Şimdi Ara

SPOT' ta dikkat edilecek hususlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kusura bakmayın bu 3. topic, ama hep soracağım şeyleri unutuyorum.

yarın spot birşey alacam inşaallah.

ama spottan anlamam yani işin acemisiyim.

elimde patlamasını istemem. mâlum para kolay kazanılmıyor.

telefonda nelere dikkat edeyim. neyine bakayım. neresini kontrol edeyim.

özellikle NOKIA ve SE için (6230, 6230i, K700i)

• tlf bir sorunu warsa bile adamlar sana göstemiyecek şekilde ayar yapıyorlar zaten. sıfır spot alıpta başı yanan bir arkadasım olmadı bu gune kadar 2. el garantiliden daha iyidir bana göre
  • özellikle 6230 ve k700i (kapağı değişio mu bilmiyorum ama) ye dikkat et çünkü buynlar baya eski telefonlar olduğu için sfır kapak takıp sıfır spot diye satanlar oluo... kapapağı çıkartıp iyice incele.. bozulam riski olan kamera ses bluetooth kızılötesi ni de incele
  • arkadaşım bugün bende spot bi 7610 aldım
    ve o kadar dikkat etmeme rağmen aklıma gelmedi eve gelince gördüm
    telefonun ortasındaki bi tane piksel ölüüüüüüükeşke biraz daha dikkat etseydim ama yarın bi ara gdip değiştiricem

• kapaklı tellerde arkadaşların dedikleri gibi içi eski olabiliyor. ölü piksel olayına gelince garantili de alsan ölü piksel olabilir ve olması durumda datamir olayı yok çünkü 5 tane kadar yasal olarak olma ihtimali var.

pil kulaklık ve şarj cihazı yan sanayi olabilyor genelde de oluyor zaten bence bunlar yan sanayi olunca pek bir anlamıda kalmıyor.

bence 5 ay bekleyince sıfır tel için konuşuyorum fiyatlar zaten baya düşmüş oluyor

6630 u kacak 1000 ytl alan arkadaşlar vardı 5 ay sonra garantilisi 680 e alan oldu benim gibi

bence beklemeli ve garantili alınmalı. en azından kafan rahat ve alırkende mağazadan diilde internetten alacan bakacan ölü pikseli varmı yok mu pili nasıl gidiyor deneyefcen beyenirsen alacan beyenmezsen geri verecen 7 gün hakkın var.

ama diyelim mağazadan garantili tel aldın ölü piksel olursada geri vermeezsin ama internetten al beyenmedim de geri ver

• anlamadım ki arkadaşlar.

biriniz spot alıpda pişman olan birini görmedim diyor.

biriniz bekle garantili al diyor.

ne yapacaz telefonsuz mu dolaşacaz, paramızla rezil mi olacaz.
  • abi yaaw hangi site yani sanal mağaza telefonu 7 gün test etme süresi veriyooo sölersen sevinirim...
    quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

kapaklı tellerde arkadaşların dedikleri gibi içi eski olabiliyor. ölü piksel olayına gelince garantili de alsan ölü piksel olabilir ve olması durumda datamir olayı yok çünkü 5 tane kadar yasal olarak olma ihtimali var.

pil kulaklık ve şarj cihazı yan sanayi olabilyor genelde de oluyor zaten bence bunlar yan sanayi olunca pek bir anlamıda kalmıyor.

bence 5 ay bekleyince sıfır tel için konuşuyorum fiyatlar zaten baya düşmüş oluyor

6630 u kacak 1000 ytl alan arkadaşlar vardı 5 ay sonra garantilisi 680 e alan oldu benim gibi

bence beklemeli ve garantili alınmalı. en azından kafan rahat ve alırkende mağazadan diilde internetten alacan bakacan ölü pikseli varmı yok mu pili nasıl gidiyor deneyefcen beyenirsen alacan beyenmezsen geri verecen 7 gün hakkın var.

ama diyelim mağazadan garantili tel aldın ölü piksel olursada geri vermeezsin ama internetten al beyenmedim de geri ver

• bana sorma ben bilmiyorum
  • spot al ama güvenilir bi yerden
    nie boşuna 200-250 melyon daha fazla veresinki????
    al spotu bak keyfine
  • dostum ben güvelilir bir yer bilmiyorum. herkesede güvenilmez. biliyorsun parayıda yolda bulmuyoruz.

varsa bildiğin sağlam bir yer, bizde ticaret yapabiliriz.
  • yok herhalde
  • bence spot alma. kaçakçılığı, çalıntı mal satmayı yapan adam kutu da verir, jelatin de ayarlar, temiz kapak da bulur. istediği sürece bütün kusurları da gizler. sana başımdan geçeni söyleyeyim. nokia 3210u zamanında 100 milyona maltepe pazarından aldım. iki sene kullandım. götürdüm maltepe pazarına 60 civarına satacam tam. bir açtılar içini tuş takımı yanık! resmen kararmış. kapağın altındaki değil, daha da altında içi açılmadan görülmeyen bir yerde!
  • şu test işine izin veren siteleri söleyin daha...???
    quote:

Orjinalden alıntı: sarisi_n_m

abi yaaw hangi site yani sanal mağaza telefonu 7 gün test etme süresi veriyooo sölersen sevinirim...
    quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

kapaklı tellerde arkadaşların dedikleri gibi içi eski olabiliyor. ölü piksel olayına gelince garantili de alsan ölü piksel olabilir ve olması durumda datamir olayı yok çünkü 5 tane kadar yasal olarak olma ihtimali var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.