Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.709
Cevap
339
Favori
267.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajı silerek gösterdiniz zaten teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstclass34

Mesajı silerek gösterdiniz zaten teşekkürler.

Benim sildiğimi nerden çıkardın?

• ne yazmıştı o :) ben göremedim görsem ağzının payını sağlam şekilde verirdim
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    "Hahahaahaa yazık sana valla ya" tarzı bir şey demişti hocam yalan olmasın eksik olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

spotify nedir bilgilendirirmisin hocam? ben indirdim bunu ama sadece bir albümden rastgele bir şarkıyı calıyor program. siz isteidğinizi açamıyorsunuz. çözemedim açıkcası yardımcı olurmusun

Hocam özetle Spotify; çevrimiçi müzik hizmeti. Yani şöyle oluyor. Veri tabanında 30 milyon parça var (tümünü görmek çok zor bazı ülkelerde bazı sanatçılar görünmüyor). Bu 30 milyon parçayı eğer ömrününüz yeterse dilediğiniz gibi dinleyebiliyorsunuz Albüm içinde istediğin parça çalmıyor karışık çalıyorsa otomatik olarak siz free üyesiniz demektir. Eğer üyeliğinizi premium yaparsanız dilediğiniz şarkıyı dilediğiniz zaman dilediğiniz sayıda dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda premium üye olursanız parçaları/albümleri çevrimdışı olarak kaydedebilir internet olmadığı zamanlarda ya da erişiminiz olmadığı yerlerde sanki telefonun kendi hafızasında mp3 varmışcasına dinlemeye devam edersiniz. Son fiyatlandırmadan haberim yok arkadaşlar 12.99 gibi bir rakamdan bahsetmişler eğer güncel rakam doğruysa aylık abone oluyorsunuz ve müzik deryasına sizde katılıyorsunuz. Mesela şu an kpss çalışıyorum odaklanma diye bir modda playlist var sizlerle paylaşayım

İyi forumlar

• Ne boş insanlar var şu hayatta ya bişey yazmaya değmez ona hocam saolasın yaziklarin için benim yerime sen cevabını vermişsin

• Teşekkür ederim hocam ben preminum üye değildim o yüzden pek faydalanamadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Uskudarlii

quote:

İnsanları ezme ve yardımcı olmak yerine aşağılamak gibi alışkanlıklarınız nereden geliyor ?

Öyle bi yerlerden işte

Bu foruma yeni üye olmuşsun. Senin gibi saygısız insanları sevmeyiz biz burda. Yol yakınken geri dön, uzak dur burdan. Ya da saygılı bir şekilde üyeliğine devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burActive -- 6 Mart 2015; 21:26:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burActive

quote:

Orijinalden alıntı: Uskudarlii

quote:

İnsanları ezme ve yardımcı olmak yerine aşağılamak gibi alışkanlıklarınız nereden geliyor ?

Öyle bi yerlerden işte

Bu foruma yeni üye olmuşsun. Senin gibi saygısız insanları sevmeyiz biz burda. Yol yakınken geri dön, uzak dur burdan. Ya da saygılı bir şekilde üyeliğine devam et.

Peki abi :))))))

• quote:

Ne boş insanlar var şu hayatta ya bişey yazmaya değmez ona hocam saolasın yaziklarin için benim yerime sen cevabını vermişsin

Boş? Evet benim boş :)))

• quote:

Teşekkür ederim hocam ben preminum üye değildim o yüzden pek faydalanamadım :)

Bence premium üye olun hocam hiç pişman olmayacaksınız emin olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uskudarlii U kullanıcısına yanıt
    kes birader cok uzattın hadi git işine yardımcı oldular saolsunlar. hadi ikile
  • programı anlamamıştım şimdi siz anlatınca oturdu yerine şarkılarla aram iyidir karışık geldi preminium olmadığım için demekki isteidğim şarkıyı dinliyemiyordum saol hocam preminium olalım bakalım 12.99 felan deniliyor değecektir diye düşünüyorum cünkü cok popüler bi uygulama
  • COTTONS C kullanıcısına yanıt
    Uygulama içi 12,99 yazıyor site üstünden 10 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit of Fox

Uygulama içi 12,99 yazıyor site üstünden 10 tl

2,99'una Apple çöküyodur kesin

• pc de öyle bir sınırlama yok ayrıca saatlik 6 parça atlama sınırı da yok buradaki muhabbet daha çok mobil üzerinden dönüyor ama masa üstü uygulaması bence çok daha keyifli eklentiler falan hele ki musiXmatch :)
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    1İlk ay ücretsiz sonraki aylarda premium özelliği 10 lira hocam.Onu deneyebilirsiniz.

• illa vodafone kullanmak zorunda değilsiniz.

Ben enpara üzerinden 7 - 8 aydır %50 indirimli kullanıyorum..

ödeme bölümünde enpara bankamatik kartı tanımlı.
    10 tl olarak yenileniyor ama belli bir gün sonra %50 geri iade ediliyor.

Bu kampanya 2015 yılına kadar devam edecek.

• Radyo Fenomen Top 10 listesi yayınlanmıştır. Sürekli olarak güncellenecektir.

Spotify
    FENOMEN TOP 10, a playlist by buractive on Spotify
    http://open.spotify.com/user/buractive/playlist/1h9fMw7MfvYVgq5ONHohl7

• Vodafone Spotify anlaşmasının sonucunda 3g sınırsız mi oluyor Spotify dinlerken?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.