Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.709
Cevap
339
Favori
267.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freedom77

Aynı anda bakmışız Deezer'a. Yeni çıkan birkaç albümü karşılaştırdım, dediğiniz gibi spotify açık ara önde.

Bende Deezer ve Spotify e üyeyim. Ancak her ikisinin müzik kalitesini en iyi yapmama rağmen deezer ses kalitesi bir adım önde gibi sizin düşünceniz nedir.
  • teşekkürler hocam cok saolasın bunu bildiğim iyi oldu :))
  • Ben de encard çıkardım. Şu an 30 gün ücretsiz kullanıyorum. 30 gün sonunda 14,99 TL ye 1+1 family alacağım kardeşimle. enpara ile o da 7,50 TL oluyor. 2 kişi 3,75 TL'ye geliyor bu da güzel fiyat. Bana kalsa 5 TL makul 10 TL fazla.

Dün soundcloud yükledim. Ses kalitesi güzel. Spotify'da Gülşen'in Emrin olur yok mesela.
  • Bilgisi olan birisi cevaplarsa memnun olurum.

Telefondan internetle Spotify'da bir şarkıyı dinledikten sonra bir kez dinlersek yine internetten mi yer ? Yani şöyle diyeyim aynı şarkıyı her defa açtığımızda internetten mi yiyor yoksa 1 kez dinlemek yeterli mi ?
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim önbelleğe alıyor.Tabi daha bilgili arkadaşlar,en doğru cevabı verecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu enpara da yillik kart ücreti var mi hocam? varsa ne kadar? Spotify den kar edelim derken daha pahaliya patlamasin😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbluestaz -- 7 Mart 2015; 13:01:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

bu enpara da yillik kart ücreti var mi hocam? varsa ne kadar? Spotify den kar edelim derken daha pahaliya patlamasin😀

Bugün de yok yarın da yok diyor. Zaten basit bişey isim falan da yok kartta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Bilgisi olan birisi cevaplarsa memnun olurum.

Telefondan internetle Spotify'da bir şarkıyı dinledikten sonra bir kez dinlersek yine internetten mi yer ? Yani şöyle diyeyim aynı şarkıyı her defa açtığımızda internetten mi yiyor yoksa 1 kez dinlemek yeterli mi ?

Premium varsa çevrimdışı eşzamanlarsanız internet yokken dinlerseniz, cihaz hafızasından yer gider. Çevrimdışı harici her dinlemeniz kotadan yet.
  • redkid778 R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim. Deezer'ın müzik kalitesi spotify'dan üstün ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaskülistAdam

quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

Teşekkür ederim hocam ben preminum üye değildim o yüzden pek faydalanamadım :)

Bence premium üye olun hocam hiç pişman olmayacaksınız emin olun

aylık 10 tl hiç de fazla değil. dünyanın müziği elinizin altında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkid778

quote:

Aynı anda bakmışız Deezer'a. Yeni çıkan birkaç albümü karşılaştırdım, dediğiniz gibi spotify açık ara önde.

Bende Deezer ve Spotify e üyeyim. Ancak her ikisinin müzik kalitesini en iyi yapmama rağmen deezer ses kalitesi bir adım önde gibi sizin düşünceniz nedir.

Hocam teknik olarak her ne kadar aynı gibi görünselerde şöyle bir gerçek var. Deezer'ın ses kalitesi değil ses seviyesi yüksek bunu ilk çıktıkları zamanda Note 3 ile bire bir farketmiştim. Ama bu kalite anlamına gelmiyor tabikide. Spotify da ise ses Deezer'a göre biraz daha düşük ama sesler tok. Deezer kulaklıkta iyi gibi (ama çok fark yok) olay ses sistemlerine geçince anlaşılıyor. Spotify ile Beats Pills üzerinden yaptığım denemeler muhteşem fakat Deezer da biraz tiz fazla geliyor. Özellikle rock ya da metal parçalar da çok net hissedersiniz arada ki farkı. Bass gibi ya da tonlamalar konusunda Spotify daha önde. Tabi bunlar benim düşüncelerim. İnternette de okumuştum bu tür makaleleri onlarda benimle aynı görüşteydiler

• quote:

Orijinalden alıntı: MaskülistAdam

quote:

Orijinalden alıntı: redkid778

quote:

Hocam teknik olarak her ne kadar aynı gibi görünselerde şöyle bir gerçek var. Deezer'ın ses kalitesi değil ses seviyesi yüksek bunu ilk çıktıkları zamanda Note 3 ile bire bir farketmiştim. Ama bu kalite anlamına gelmiyor tabikide. Spotify da ise ses Deezer'a göre biraz daha düşük ama sesler tok. Deezer kulaklıkta iyi gibi (ama çok fark yok) olay ses sistemlerine geçince anlaşılıyor. Spotify ile Beats Pills üzerinden yaptığım denemeler muhteşem fakat Deezer da biraz tiz fazla geliyor. Özellikle rock ya da metal parçalar da çok net hissedersiniz arada ki farkı. Bass gibi ya da tonlamalar konusunda Spotify daha önde. Tabi bunlar benim düşüncelerim. İnternette de okumuştum bu tür makaleleri onlarda benimle aynı görüşteydiler

Hocam önerdiğin çalma listeleri var mı ?

• Şu spotify ne güzel bir şeymiş. Dinlediğim, sevdiğim her grup ve sanatçı var. Youtube'tan, şurdan burdan müzik dinlemek veya malum yerlerden indirip özellikle arşiv olarak edinmek yerine bu programla hepsi elimizin altında, bi tık uzağımızda mevcut. Yeni grup ve sanatçıları keşfettirmesi de cabası. Dizüstüme kurdum, tablete kurdum. Şu an ücretsiz kullanıyorum. Bi sorum olacak. İnternette baktım da ücretsiz kullanıcılar için aylık 10 saat sınır var demişler. Sonra bu sınırın 60 saate çıkarıldığı yazıyor bi yerlerde ama kesin birşey bulamadım. Siz biliyor musunuz, şu an ücretsiz kullanıcılar için aylık dinleme sınırı ne kadar? Ayrıca masaüstü kullanıcıları için böyle bir sınır yokmuş galiba. Sadece tablet ve telefonlarda mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 7 Mart 2015; 23:22:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Bilgisayarımdan Spotify girsem oradan çevrimdışı müzik olayını yapabilir miyim

• DH olarak Radyo Fenomen Top 10 listemizi destekleyelim arkadaşlar. İlgi çok olursa DH'ye özel bi liste yapar, takip rekoru kırarız.

Spotify
    FENOMEN TOP 10, a playlist by buractive on Spotify
    http://open.spotify.com/user/buractive/playlist/1h9fMw7MfvYVgq5ONHohl7

• quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Merhaba
    Bilgisayarımdan Spotify girsem oradan çevrimdışı müzik olayını yapabilir miyim

Premium gerekli çevrimdışı dinleyebilmek için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart tanımlayıp ücretsiz kullanmaya başladım fakat uygulama çok takılıyor. Ağırlıklı olarak radyoyu kullanıyorum birden sonlanıyor , beğendiğim şarkı olursa ikide bir onu çalıyor. . Birde radyoyu sırayla değil karışık çalıyor onu nasıl ayarlayabilirim bulamadım bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit of Fox

Kart tanımlayıp ücretsiz kullanmaya başladım fakat uygulama çok takılıyor. Ağırlıklı olarak radyoyu kullanıyorum birden sonlanıyor , beğendiğim şarkı olursa ikide bir onu çalıyor. . Birde radyoyu sırayla değil karışık çalıyor onu nasıl ayarlayabilirim bulamadım bir türlü.

Premium almazsanız sıralayamazsınız şarkıları karışık çalar, reklam olur ve kaydedemezsiniz.

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Premium hesap zaten

• Merhaba ,
    Bilgisayara spotify programını kurmak istediğinde 53 hatası adı altında sorunla karşılaşıyorum çözümünü bilen var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.