Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.709
Cevap
339
Favori
267.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spotify premium hesaplala giriş yapayım dedim. Bahsedilen saatlik 6 parça atlama nedir? Bir der offline dinlemede yine uygulamanın içine girip onun kendi mediaplayer'ı ile mi dinliyoruz ? tuş kilidi devreye girdiğinde iptal filan etmiyor değil mi kendini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shupusbu

Spotify premium hesaplala giriş yapayım dedim. Bahsedilen saatlik 6 parça atlama nedir? Bir der offline dinlemede yine uygulamanın içine girip onun kendi mediaplayer'ı ile mi dinliyoruz ? tuş kilidi devreye girdiğinde iptal filan etmiyor değil mi kendini ?

Eğer hesabınız premium ise saatlik 6 parça sınırlandırması olmaz üyeliğinizi bi kontrol edin bence hocam. Offline mod da parçaları evet kendi uygulaması üzerinden dinleyebiliyoruz sadece. Tuş kilidi devreye girdiğinde hiç kesintisiz aynı devam ediyor çalmaya.
  • @Spirit of Fox bende de ayni sorun var. Premium kullanıyorum radyoda bir şarkı Çalıyor 4 şarkı sonra ayni şarkı değiştirince ayni şarkıcıdan başka şarkı yine değiştirince gene ilk şarkı.. Açıp kapatınca düzeliyor fakat sinir bozucu bi durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyrusefer

@Spirit of Fox bende de ayni sorun var. Premium kullanıyorum radyoda bir şarkı Çalıyor 4 şarkı sonra ayni şarkı değiştirince ayni şarkıcıdan başka şarkı yine değiştirince gene ilk şarkı.. Açıp kapatınca düzeliyor fakat sinir bozucu bi durum.

Radyo algoritması tam olarak Türkçe parçalarda işe yaramıyor. Birde şununla alakası var. Tek yada 2 sanatçı seçmeyin daha fazla seçerseniz daha fazla parça dinlersiniz. Ama asıl sorun Türkçe parçalar algoritma olarak tam hazır değil. Yabancı bir sanatçının radyosuna bastığınız anda hiç aynı parçanın denk geldiğini görmedim daha :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe parçalar için yapılmış güzel listeler var mı? Abone olup dinleyelim

• @MaskülistAdam evet yabancı şarkılarda sorun yok. Lakin Türkçe şarkılarda ki bu sorunu ben "Türkçe pop" radyosunda yaşıyorum. "Türkçe rock" ya da "1990 ile 2000 Türkçe pop" da böyle sorun yok :)

• Spotify'ı Amerikadayken keşfetmiştim, TR'ye gelince de çok sevindim, enpara sayesinde premium olarak kullanıyorum. Çok memnunum..
    Ancak niçin bazı albümlerdeki şarkılar çalınmıyor? İsimleri siyah/gri gibi gözüküyor fakat çalmaya çalıştığımda çalmıyor..
  • Birkaç gün önce deezer ile spotify'ı konferans salonunda 4 tane koca koca kolonlarla test ettim ayrıca birde bilgisayardan yüklediğim müzikleri ilk olarak bilgisayardan yüklediğim tabiki ölü gibi. Ama ses ne kadar yükselirse yükselsin spotify nasıl oluyorsa o tokluğu, kaliteyi koruyor cızırtı falan olmuyor. Deezerda full ses açtıgımda ses artınca çok çok az olarak hissediliyor kalitenin düştüğü eğer sizin için önemliyse karar sizin ama yani o kadar yüksek sesde dinlenmeyeceği için ikiside tercih edilebilir bence insiyatifinize kalmış.
  • Türkiye ttnet müzik top / hit 100 devamlı güncel beyler

• Yeri değil ama ana konu gibi bir yer bulamadığım için burda soruyorum. Bir çalma listesindeki şarkıları nasıl sıraya koyuyoruz? Misal 10 sıradaki şarkı ilk sıraya gelsin, liste çalmaya başladığı gibi ilk ben sıralamama göre çalsın.
    (Liste kendi oluşturduğum bi liste.)
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Sag ust kosede yanyana 3 nokta var oraya basip dezenleyi secin.

• iOS uygulamasında cache'i silme ve cache'e sınır koyma gibi özellikler yok, Android'de varmış sanırım. Çevrimdışında şarkı yok, 4 gb alan kullanıyor. Tek çare Spotify'ı yeniden kurmak. Bunun için bir ayar getirilmeli.

Bir de siyah temaları oldum olası sevmem. Şuna bir beyaz tema ekleseler süper olacak.

Bunların dışında Spotify gerçekten harika bir şey. Sonuna kadar hak ediyor ücretini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

iOS uygulamasında cache'i silme ve cache'e sınır koyma gibi özellikler yok, Android'de varmış sanırım. Çevrimdışında şarkı yok, 4 gb alan kullanıyor. Tek çare Spotify'ı yeniden kurmak. Bunun için bir ayar getirilmeli.

Bir de siyah temaları oldum olası sevmem. Şuna bir beyaz tema ekleseler süper olacak.

Bunların dışında Spotify gerçekten harika bir şey. Sonuna kadar hak ediyor ücretini.

İOS uygulamasında cache'ler belirli aralıklarla kendi kendine siliniyor. Bu sadece Spotify için değil tüm uygulamalar için geçerli.

• jailbreak varsa cacheclearer tweakini deneyin hocam cacheleri silmek için. yoksa tek çare sili pbaştan kurmak gibi.
  • @MaskülistAdam Cihazda yer kalmama gibi bir durum olursa o zaman da siler sanırım otomatik olarak. Neyse, buna da şükür. Ama bir seçenek sunmaları daha iyi olur.

@merenkisa Jailbreak yok.
  • Radyo Fenomen Top 10 listesi

Spotify
    FENOMEN TOP 10, a playlist by buractive on Spotify
    http://open.spotify.com/user/buractive/playlist/1h9fMw7MfvYVgq5ONHohl7

• İlhan İrem'in albümleri yok :(

• Yorumunu okuyunca baktım "ve Ötesi" adlı şahane bir albümü vardı çalma listelerimde uçmuş . Sayende mutsuzum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

İlhan İrem'in albümleri yok :(

İTunes üzerinde 1 albüm görünüyor Spotfiy'da da bir albüm görünüyor. Muhtemelen telif haklarını tamamen çekmiş olabilir. Ya da başka platformlarda devam kararı almışda olabilir TTNet Müzik gibi. Bazen sanatçılar dijital ortamlardan tamamen çekilebiliyor. Fark ettiğiniz eskiden olup şimdi Spotify'da görünmeyen sanatçılar var mı ? Varsa o kötü işte

• Bu arada o kadar sanatçının eklenip Tarkanın yeni albümleri ve bazı eski albümlerinin hala olmaması ilginç. Dinlediğimden değil hani Tarkan bu olmayınca bir garipsedim doğrusu.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.