Şimdi Ara

Spotify arayüzü yenileniyor: Yeni arayüzden görüntüler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    musix match uygulamasını kullanabilirsin bu arada
  • Yeni halini beğendim. Apple Music'ten çok daha şık duruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskisinden çok da farkı yok

• cansev07 kullanıcısına yanıt
    Yok mu? Uzun süredir android kullanmıyorum henüz beklediğim modeller gelmedi, bilmediğimden soruyorum.

• devrimdoga kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. 2 yıldır premium kullanıcısıyım her güncellemeden sonra girip bakıyorum yok. İphone da var android de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefonda ekolayzer uygulaması varsa var. Bende ayarlarda gözüküyor ve kullanıyorum.

• Şu şarkı çalarken bildirim alanındanki sonraki, önceki şarkı butonlarına da bi ayar verseler iyi olacak bütün butonlar hiç yer yokmuş gibi dipdibe duruyor!

• Telefon ne hocam?

Trlefon g3 beat. Orijinal romu bilmiyorun ama diğer kullandığım tüm romların ekolayzırı vardı. Hatta ekolayzırın bazılarında olmadığını ilk sizden duydum.

• Play store dan indirdim şimdi bir tane equalizer programı spotifyda da çıktı ama ios cihazlarda dahili olarak geliyor onu anlatmak istedim.

Tahmin ettim zaten ondan ilk mesajda 'telefonda program varsa var' dedim. Rootlarsanız viper4android'e bekleriz. Bu program olmadan dinlediğim müziklere harcadığım zamana üzülüyorum. Garantisinin bitmesine 20 ay varken sırf bu program için rootlamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 17 Mart 2018; 15:26:8 >
  • spotify tasarımı zaten sade ve minimalist bir yapıya sahipti, yeni tasarım da o kadar bir değişiklik yok fakat ben onu da beğendim. ikisi de gayet güzel. değişiklik yapmasada olurmuş.

• Oturumu kapattım yeni hesap açtım fakat yine aynı yine aynı. Yeni arayüze nasıl erişebilirim?

• Yenilendi sanırım pek bir fark göremedim ben ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tasarımda güzel yenisinin çok farkı yok ama beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YigitShady -- 27 Mayıs 2018; 11:5:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.