Spotifyı açtıktan sonra bu hatayla karşılaştım. Spotify paket yükleyicisini silip tekrar yükledim ancak yine de olmadı. Ardından internetten bir site buldum ve dlli indirdim. Spotify paket yükleyicisini tekrar yükledim ancak bu sefer de 3-2-0 hatasıyla karşılaştım. 3-2-0 dllini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. www.dlldosyaindir.com api-ms-win-core-console-l1-2-0.dll – DLL Dosya İndir https://www.dlldosyaindir.com/api-ms-win-core-console-l1-2-0-dll/ |
Spotify dll Sorunu: Çözümü ve İndirme Bilgileri
Spotify kullanıcıları, "api-ms-win-core-console-l3-2-0.dll" veya "api-ms-win-core-console-l1-2-0.dll" eksik hatasıyla karşılaşabilirler. Bu hata, Spotify'ın düzgün çalışması için gerekli olan belirli sistem dosyalarının eksik veya bozuk olduğu anlamına gelir.
Sorunu Çözme
Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
- Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketlerini Yükle:
-
Microsoft'un web sitesinden en son Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paket'lerini indir ve yükle.
-
Sistem Dosyalarını Kontrol Et:
- Komut İstemi'ni yönetici olarak aç.
-
"sfc /scannow" komutunu çalıştır. Bu, sistem dosyalarını tarayacak ve gerekirse onaracaktır.
-
Dll Dosyasını El İle İndir:
- "api-ms-win-core-console-l3-2-0.dll" veya "api-ms-win-core-console-l1-2-0.dll" dosyasını güvenilir bir kaynaktan indir.
-
Dosyayı C:\Windows\System32 klasörüne kopyala.
-
Bilgisayarı Yeniden Başlat:
- Değişikliklerin etkili olması için bilgisayarını yeniden başlat.
Dll Dosyasını İndirme
"api-ms-win-core-console-l3-2-0.dll" veya "api-ms-win-core-console-l1-2-0.dll" dosyalarını aşağıdaki güvenilir kaynaklardan indirebilirsin:
İndirdikten sonra dosyayı C:\Windows\System32 klasörüne kopyaladığından ve bilgisayarını yeniden başlattığından emin ol. Bu adımları takip etmek, çoğu durumda Spotify dll sorununu çözmelidir.