Şimdi Ara

Spotify Esnek Tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben vodafone freezone faturalı esnek tarife kullanıyorum. 500dk 4000sms 2gb:35 tl. 1 ay önce aradılar 1 yıl taahhüte 30 yapalım dediler kabul ettim. Bugün spotifyle beraber kampanya başlatmışlar. 1 yıl taahhüte ekstradan 500 mb ve spotify premium veriyorlar. Benim bu kampanyadan yararlabilme şansım var mı?

Edit: Bugün gidip danıştım. Bu kampanya vodafone yeni gelenler içinmiş. Mevcut üyeler 5tl ekstra vererek yararlanabiliyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ubikuitin -- 25 Şubat 2015; 20:05:32 >

• Bugün aynı tarifeye geçtim.Takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vodafonefreezone.com/spotify-premiumlu-esnek-tarifeler-faturasiz Bu pakete geçtiğim zaman NET 2.5 GB Internet 500 Dakika ve 5000 SMS yüklenirmi aylık olarak , bundada birini esnetme olayı olmasın
  • Yüklenir o konuda sıkıntı olmaz. Ancak sınırı aşınca durdurmuyor, buna dikkat etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orion16

Yüklenir o konuda sıkıntı olmaz. Ancak sınırı aşınca durdurmuyor, buna dikkat etmek lazım

Sınırı aşmam sanıyorum Ama hiç belli olmaz şuan 15mb kaldı ve martın 8'ine kadar
    Bu ay ona geçeyim bakalım gerçekten 2.5gb vereceklermi
  • İnternet sitesinden (online self servis) takip edebilirsiniz kullanılan ve kalan miktarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orion16

İnternet sitesinden (online self servis) takip edebilirsiniz kullanılan ve kalan miktarı

Her 3 saatte bir 7000'le konuşurum
  • Tam geçtiğim gün yani aktif olduğu an tarife çıktı.Ben şimdi mevcut vodafone üyesi mi olacam.Çok saçma bence 5tl verip nasıl alabilirim şu an

• Onu bir vodafone merkezine sorun bence. Yeni geçmiş olduğunuzdan dolayı kabul edilebilirsiniz diye tahmin ediyorum. Eğer olmazsahttp://www.vodafonefreezone.com/spotifyesnektarifeler den yapabilirsiniz
  • Yaklaşık 1 ay önce Faturasız esnek tarifeli yeni hat aldım. Şimdi yapmak isteyince numara esnek tarifede değildir diyo. Bunu mesajla falan halledemiyo muyuz?

• altaymobil kullanıcısına yanıt
    Hocam bi online self servise bakın oradan yapamazsanız bi vodafone merkezine başvurun derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

Yaklaşık 1 ay önce Faturasız esnek tarifeli yeni hat aldım. Şimdi yapmak isteyince numara esnek tarifede değildir diyo. Bunu mesajla falan halledemiyo muyuz?

Aynı durum benim de başıma geldi.

• ESNEK SPOTIFY yazıp 7000'e mesaj atın. Üyeliğiniz başlayacaktır. Müşteri hizmetleri ile yarım saat tartışıp kavga ettikten sonra hallettik. Kadına spotify üyeliği için arıyorum diyorum "ne için anlamadım" diyor. Spotify diyorum "uygulama mı beyfendi" diyor. Başka bi bayanla görüştüm Spotify üyeliği için aradım dedim ne dese şaşırırsınız "Ücretsiz konserlerden mi yararlanmak istiyorsunuz?" yuh dedim artık. Onlarda bilmiyor mevzuyu yani

• quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

ESNEK SPOTIFY yazıp 7000'e mesaj atın. Üyeliğiniz başlayacaktır. Müşteri hizmetleri ile yarım saat tartışıp kavga ettikten sonra hallettik. Kadına spotify üyeliği için arıyorum diyorum "ne için anlamadım" diyor. Spotify diyorum "uygulama mı beyfendi" diyor. Başka bi bayanla görüştüm Spotify üyeliği için aradım dedim ne dese şaşırırsınız "Ücretsiz konserlerden mi yararlanmak istiyorsunuz?" yuh dedim artık. Onlarda bilmiyor mevzuyu yani

Yaptım ama 1 ay diyor?
     Spotify Esnek Tarife

• @altaymobil Vodafone'dan gelen mesajı iyi okursan anlarsın. Sonraki aylarda tercihini değiştirmezsen otomatik yenilenecek diyor.
  • bulo206 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynısını yaşadım spotti ne tarzı sorularla karşılaştım ardından mecburen bir vodafone merkezine gitmek zorunda kaldım
  • Turkcell kullanıcısıyım. Sizce geçmeli miyim ?

Sormak istediğim bir konu daha var. Şu anda internet paketim az ve o yüzden vodafone sitesine girmek istemiyorum.

Konuşma dakikası ve mesajlar her yöne mi yoksa sadece vodafoneler ile mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 28 Şubat 2015; 23:14:01 >
  • Her yöne olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify de müzik dinleyince kotayi etkiliyor mu? Kotadan yiyorsa yaramaz.

• Arkadaşlar bu nasıl bi tarifeymiş 3 gün önce geçtim ve hala ne spotify için kesinti oldu ne de premium oldu. Mh arayıp konuşmaktan şikayet etmekten bıktım. Sorun yaşayan oldu mu aranızda?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.