Şimdi Ara

Spotify ne işe yarar millet niye ayda 10 tl veriyor ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
4
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indirmekle ugrasmıyon işte o akdar başka bi muhabbeti yok
  • Müzik dinliyorsun kardeş. Enpara ile 5 lira hatta.
  • Lafta teknoloji sitesi ama hâlâ bazı şeyleri kavrayamadınız gitti. Artık, dünya bulut erişim üzerine gidiyor ve her şet bu teknoloji üzerine entegre ediliyor. Ayda 10 TL çok da değil üstelik, alkole sigara akıtılan araya oranla bedavadan bir kaynak telefonumda duruyor.Ayrıca, torrent gibi üçüncü parti yolları her önünüze gelen yerde yazmayın bari. Neticede o da farklı bir hırsızlık yoludur ve ABD tarafından yavaş yavaş önü kesiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 1 Şubat 2015; 14:53:30 >
  • Mobilde deezer daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ireneo

sen kime fakir diyorsun benim bakkalım var

Tuborg satıyor musunuz?
  • _ultima_ kullanıcısına yanıt
    yeni e-posta ile açabiliyosun diye biliiyorum deneme sürümünü bi ara kullanıyodum bitince sürekli yeni e-posta ve spotfy hesabı açıyodum
  • Bende Sony XB 400 kulaklık var onda bile flac farkı ciddi etkileyici bu unsur değil ne yapsın millet flac ı daha dün é kadar radyodan kasetten dinliyoduk
    O kadar büyük dosya boyutuna gerek yok müzik için ben mobil için yazıyorum bi müzik dosyasına 20 30 MB çok fazla

320 kbps fazlasıyla yeter günlük şarkı dinlemek için

Ayrıca her türlü moda çalma listesi hazır aniden melankolige bagladin aç çalma listesini birden Party moduna girdin aç çalma listesini veya klasik müzik hiç birini aramaya gerek yok hali hazırda önünde ve yeni şarkılar keşfetmeni sağlıyo en önemli özelliği bence sayısız şarkı kesfetmisimdir

Bu insanlar zahmetsiz şekilde müzik dinlemek için hoşuna giden bi programa
    Aylık 5 lira verdi diye enayi diyenler kendiniz gereksiz saçma yere harcadığıniz paralara bakın

Hala spotify eleştirenleri anlamıyorum ya beğenmiyosan kullanma laf etme bırak karışma biz seviyoruz kullanıyoruz

Ani bi reaksiyon la yazdım Beyler kusura bakmayın gaza geldim :D

• Youtube dan indirip telefona atıyorum, bunun neresi korsan. O zaman youtube a da yüklemiceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Müzik kültürü sagopa kajmer etrafında dönen adamlar vermesin zaten

Bu arkadaşı eksilemenin mantığı ne Adam gayet haklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsancı emek hırsızları, kul hakkı yiyicileri doluşmuş konuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: poggen

yeni e-posta ile açabiliyosun diye biliiyorum deneme sürümünü bi ara kullanıyodum bitince sürekli yeni e-posta ve spotfy hesabı açıyodum

var mi şu an öyle birşey yapayım hemen :)

• İstediğim underground adamları buldum spotify de bende premium alacağım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

İstediğim underground adamları buldum spotify de bende premium alacağım artık

Ama Dumanın 10-15 müziği Müslüm Gürsesin 5-10 tane müziği var kusura bakmayında program bana yerli anlamda biraz çöp geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonluMuhallebi

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

İstediğim underground adamları buldum spotify de bende premium alacağım artık

Ama Dumanın 10-15 müziği Müslüm Gürsesin 5-10 tane müziği var kusura bakmayında program bana yerli anlamda biraz çöp geldi.

Yabancı müzik sevdiğimden benim için sorun yok yerli durumu nedir bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Geleneksel Spofitye ayda 10 tl verilir mi konusu

Adamı eksilemişsiniz ama doğru söylemiş. Bu konu daha geçenlerde vardı orada bütün açıklama zaten var sırf tartışma olsun diye açıyorlar böyle konuları merak falan hikaye premium özellikleri belli zaten aynı konuyu açmanın mantığı yok
  • Bu spotifyda müzikleri telefona indirip dinliyebiliyomuyuz? Eğer öyleyse ilk gün hepsini indirip bi dahada premium almam.

Ama böyle değilse itunestan filan şarkı satın almak varken havaya 10 lira vermeyi savunmak kadar saçma bişey yok.

Ha ben torrentten flacı tercih ediyorum orası ayrı
  • Mix radio a aylık 2 lira veriyorum ve spotify dan daha kaliteli

• quote:

Orijinalden alıntı: FlashKill

Youtube favoriler akar.

Bunu sadece mp3 dosyası olarak mı yapıyorsun

• Arkadaşlar,
    Mobil internet kullanarak online dinlemenin kotaya etkisi nasil acaba ?
    Ayrıca premium uye olup, istedigimiz parçalari indirirken parça bası mb nasil acaba ?
    Sarkilarin kaliteli oldugunu yazmişlar, offline dinlemek icin bir sarki indidigimizde kac mb harcariz.
    Wifi baglantim olmadigi icin hesap yapmak zorundayim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Spotify'i 1 yildir premium olarak kullaniyorum.2 tane bilgisayar ve cep telefonumda kullaniyorum.Aradigim sarkici ya da gruplari tum sarkilari,albumleri art coverlar'la birliklte tek tikla butun cihazlarima indirebiliyorum.Isin daha guzel kismi ise 320 kpbs kalitesinde iniyor butun muzikler.En yuksek kalite yani.

Ayrica hit olan sarkilar,gruplar surekli guncellenerek calma listesi seklinde kullanicilarin hizmetine sunuluyor.Browse secenegine basarak istedigin tarz muzigi (Rock,Metal,Klasik vs.) spotify'in hazirladigi karisik calma listelerine ulasabiliyorsun.Adini hatirlamadigim ama eskiden severek dinledigim onlarca sarkiyi yeniden kesfettim bu sekilde.

Spotify'in daha bir suru ozelligi var.Ayda 10 lirayi nereye vermiyoruz ki..hergun kullandigim bir program sonucta.Premium'a gectikten sonra en ufak pismanlik yasamadim.Kesinlikle parasini hakediyor

İlk okul yıllarımda kafede çalan müziği kaç sene sonra buldum.En para ile 5 tl veriyorum ama sonuna kadar hak eden uygulama.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.