Şimdi Ara

Spotify ne işe yarar millet niye ayda 10 tl veriyor ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
4
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha millet zengin heralde hem para veriyosun hemde dinlediğin müzikler kotadan gidiyor. Vay anasını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Alp

Vallaha millet zengin heralde hem para veriyosun hemde dinlediğin müzikler kotadan gidiyor. Vay anasını...

İndirmiyorsan para vermene gerek yok ki online dinlersen beleş spotify zaten ben para vermeden online olarak dinliyorum memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mark_Mamzark kullanıcısına yanıt
    Online dinlemekte kota götürüyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

aylık her sipitifi konusuna yazdığım gibi buradada yazıyorum. Yeni üyelikle 30+15 gün kullanıyorum üyelik bittikçe aç yenisini kullan zor birşey degil.

Kullanacak kredi kartı kalmadığı zaman ne yapacaksın ? Ayrıca her seferinde yeniden yükleyeceksin müzikleri ve yeniden liste oluşturacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Alp

Online dinlemekte kota götürüyor işte

Tamamda uygulama ücretsiz adamlar 10 lirayı indirip dinlemek için ödüyor yani sen kotan gidicek şekilde dinliyorsan uygulama için ayrıca para ödemiyorsun ki

• Spotify degilde ben deezer indirdim para filanda vermedim aylardir sinirsiz gibi kullaniyorum. Ikisini de kullanan biri aralarindaki olumlu olumsuz farki yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Spotify degilde ben deezer indirdim para filanda vermedim aylardir sinirsiz gibi kullaniyorum. Ikisini de kullanan biri aralarindaki olumlu olumsuz farki yazarsa sevinirim.

Artık deezerda ücretli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

Spotify degilde ben deezer indirdim para filanda vermedim aylardir sinirsiz gibi kullaniyorum. Ikisini de kullanan biri aralarindaki olumlu olumsuz farki yazarsa sevinirim.

Artık deezerda ücretli.

Sanirim internet uzerinden sinirsiz dinleyebiliyosun ama indirmek istersen parayla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

Artık deezerda ücretli.

Sanirim internet uzerinden sinirsiz dinleyebiliyosun ama indirmek istersen parayla.

Evet , Offline dinleyemedikten sonra kötü oluyor.

• Yaklaşık 1,5 yıldır premium kullanıyorum. Bazı günler aklıma bile gelmiyor, kullanmayı unutuyorum. Bazı günler ise, kahvemi alıp bilgisayar başına geçtiğimde içinde kaybolup gidiyorum. Saatlerce müzik dinliyorum ve yeni tarzlar keşfediyorum. Tabiki flac, alac gibi kayıpsız formatlar ile kıyaslanamaz ama yeterli kalitede müzik de sağlıyor. Ayrıca orijinal platform, alternatifi korsanı övmek olamaz. Sigara, fast food vb şeyleri bir kere az tüketmek varken ve müzik ihtiyacımında bedeli bu ise, neden enayilik yerine konuluyor 10tl vermek onu anlamıyorum. Herkesin bir yaşam tarzı ve bedel ödemeye hazır olduğu öncelikler var hayatında. Bunun bilincinde olmak, insan bedeni taşımak sebebi ile asli görevimiz şu hayatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Alegria -- 1 Şubat 2015; 17:13:42 >
  • Telefonda müzik yer kaplamıyor.
    Müzik arşivi yeterince geniş. Bazı gruplar olmasa da.
    İstediğim an istediğim müziği dinleyebiliyorum.
    Bütün playlistlerim hep yanımda.
    Evde bilgisayarımda da kullanıyorum.
    Arabada radyo ile uğraşmıyorum.
    Ve ayda sadece 5 lira veriyorum.
  • Ordan dinleyince net paketinden mi düşüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: Scarlett Johansson

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Enparayla 5 lira. Başka şeylere 5 lira vermeyi bilirken Spotify'a 5 lira vermek hiçbir şey resmen

hocam o enpara işi nasıl oluyor?

Hocam öncelikle internetten başvurup alıyoruz kartımızı, zaten evimize kadar kendileri getiriyorlar. Kartımızı aldıktan sonra hesaba para yatırıyoruz ve normal premium alır gibi 10 lira vererek premiumumuzu alıyoruz. Bir süre sonra banka size 5 lirayı geri veriyor

Kredi kartı gibi bir şey mi yoksa banka kartı mı?hep Görüyorum en parayı ama hiç bu ne diye düşünmemiştim

banka kartı

• Flac desteği varmı bu Spotifynin? Varsa doğru düzgün Flac uzantılı müzik arşivleri, değil 10,20 de veririm 30 da

• quote:

Enparayla 5 lira. Başka şeylere 5 lira vermeyi bilirken Spotify'a 5 lira vermek hiçbir şey resmen

En para ile nasıl 5tl oluyor hocam bende almayı düşünüyorum paypal kart söyledim eve gelince onunla alırım büyük ihtimalle

• tunein i daha bi sicak bulurum sanirim radyoyu cok sevdigim icin. sahsen bu tarz sitelere asla para vermem (sarkilar flac en azindan 320 kbps ve indirilebiliyorsa alinabilir o da belki) yillardir internet telefon mobil vs. hizmetlere binlerce lira para ödedim hala oduyorum. bu sayede yuzlerce album binlerce sarkilik filmlik vs. arsiv yaptim. dinlemekten hoslandigim sarki albumleri atiyorum winampa telefona caliyor. spotifyda da ayni seyi yapmiyor musunuz? hem evdeki internete + hem de spotifya para veriyorsunuz + belki mobil net parasi (size degil paraniza yazik) bence spotifyin bu kadar cok tutulma sebebi asiri usengeclik, her seye aninda ulasmak isteginden baska bir sey degil. Internet yok diyelim ben yine sarkimi filmimi acip vakit gecirecegim peki ya siz?

• Beyler benim anlamadığım müzik dinlemek için nasıl zaman buluyorsunuz. Tamamen vakit kaybı. Oturup sadece müzik dinlemez herhalde mantıklı bir insan. Ders çalışırken kitap okurken ders dinlerken iş yerinde çalışırken uyurken yemek yerken dinlenmez. Sadece bilgisayar başında vakit öldürürken dinlenirki oyun oynarken de dinlenmez. Ne zaman dinlenir bu müzik?

• Emek hırsızlığı yapmamış oluyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonluMuhallebi

quote:

Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat

Korsan degil parasıyla almış oluyorsun müzikleri. Ve de indirmekten usenenler icin birebir.

Müziği klavyeden yaz arat dinle az zahmetli değilmi bide ?

Ama indirdimi zevkine göre müzikler dizili gelişi güzel dinliyorsun :)

Favori listesi oluşturmak, indirip klasörlemekten daha kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Geleneksel Spofitye ayda 10 tl verilir mi konusu

Adamı eksilemişsiniz ama doğru söylemiş. Bu konu daha geçenlerde vardı orada bütün açıklama zaten var sırf tartışma olsun diye açıyorlar böyle konuları merak falan hikaye premium özellikleri belli zaten aynı konuyu açmanın mantığı yok

Boşuna dememisler hocam doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.