Şimdi Ara

Spotify premium 3 ay 0.99 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
15
Favori
34.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha yeni uyelik almistim enpara ile kacirdik dedim kendimce ama baska hesap actim tekrar aldim oldu sasirdim:) 3 aylik sptofiy 5.5 liraya denk geldi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu spotify ile androidde muzik indiriliyor mu bilen var mi ben bulamadim indir diye bisey sadece kaydet cikiyor oda indirmiyor

Bide 3 aydan once sonlandirma yaparsak hemen mi kapanir yoksa 3 ayin sonundami gider premium cevaplayanlar etiketler yada alinti yaparsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: zeusgod12

Bu spotify ile androidde muzik indiriliyor mu bilen var mi ben bulamadim indir diye bisey sadece kaydet cikiyor oda indirmiyor

Bide 3 aydan once sonlandirma yaparsak hemen mi kapanir yoksa 3 ayin sonundami gider premium cevaplayanlar etiketler yada alinti yaparsa sevinirim

premium kullanıyorum ben ama önceden aldım hesabı bu kampanya ile değil. kaydet diyince hemen indiriyor. yalnız indirme ayarları var mobil ağdayken indirme gibisinde, öyle birşey seçili olabilir.
  • Yeni hesap ve kartla 3 ay 1 tl ye aldım. Zaten premium kullanıyordum. İyi oldu. Haber veren arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Bu programın data harcaması nasıl acaba ortalama bir müzik için?

Bende programın ortalama data harcamasını merak ediyorum.. Ona göre alacağım.
  • Spotify parayı aldı ama premiumu vermedi. Makbuz da yollamadı. Ama sanal kartımdan ücret düştü. Ne şekilde irtibata geçebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizbaris -- 26 Kasım 2015; 12:40:23 >
  • Teşekkürler haber için. Yeni hesap açıp aldım önceden kendi hesabımdan premium satın aldığım için.
  • Enparayı kabul etmedi , paypal kenarda duruyordu onla alayım dedim , 1 TL aktardım güvenliğiniz için 24 saat sonra geçecek dedi. Bu nedir böyle ya.
  • Kaptım bir tane haber veren arkadaşa teşekkürler

• Olur da hesabınız çalınırsa ve kartı sistemden silmediyseniz sizden habersiz her ay para çekmeye devam eder. Bununla da kalmaz ulaşacak kimseyi bulamazsınız. Ne mail ne de başka iletişim hatları yok olanlar da göstermelik bilginiz olsun. Paramı ancak bankaya itiraz ederek geri alabildim. Öyle kurtuldum bu illetten. O yüzden lütfen sanal kart ekleyip Limiti iki üç lira yapın canınız yanmasın

• fairstars kullanıcısına yanıt
    kart bilgilerini nereden siliyoruz ?
  • Yeni üyelik açtım yanlışlıkla trail premiuma bastım şimdi karttan çekmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 26 Kasım 2015; 12:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

Olur da hesabınız çalınırsa ve kartı sistemden silmediyseniz sizden habersiz her ay para çekmeye devam eder. Bununla da kalmaz ulaşacak kimseyi bulamazsınız. Ne mail ne de başka iletişim hatları yok olanlar da göstermelik bilginiz olsun. Paramı ancak bankaya itiraz ederek geri alabildim. Öyle kurtuldum bu illetten. O yüzden lütfen sanal kart ekleyip Limiti iki üç lira yapın canınız yanmasın

sanal kart ile yapın arkadaşın dediği gibi
  • Burdan dinlediğimiz muzikler internet paketinden mi düşüyor.?

• quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

Burdan dinlediğimiz muzikler internet paketinden mi düşüyor.?

Ustam ister wifi ister 3g den dinle ister cevrim dışı ile önce indir sonra internet olmadan dinle

• haber verene teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 26 Kasım 2015; 12:53:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

belirli bir tarihe kadar mı bu? yoksa sürekli devam mı 2 gün sonra alıcam da

Teklif icin son gün 2 ocak yazıyor. O tarihe kadar kampanya devam edecek anladığım kadarıyla.

• ibrahim477 İ kullanıcısına yanıt
    öldürür
  • Yeni üyelik istiyor sanırım. Her ay 1 TL olsa tamam da 10 TL bence az değil.

• flac/alac müzik kalitesinde dinleme yapabiliyomuyuz zxr ses kartı var ona göre indiricem.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.