Şimdi Ara

Spotify yenileniyor: Şimdiye kadarki en büyük değişim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
6.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya iğrenç olacak ne güzel minimal minimal takılıyoduk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bluetooth ile hi-fi da verim düşük zira audiophillsen zaten o kulağı BT audio kesmez çünkü taşıyabileceğinin bir sınırı var,bitrate bt 5.0 icin max 990 kbps belki 5.3 de biraz daha fazladır ama o da yetmez kablo ve / veya hifi dac cpu+ kulaklik anfisi+kaynak lazim (sacd gibi) teferruat çok..yalniz bu soylediklerim cok enstrümanli müzik dinleyenler ya da metal kingler için gecerli..ama özünde kulak yoksa zaten orta karar birşey beğenip geçmek en mantıklısı hea unutmadan Popculara 128 kbps fazla bile :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 10 Mart 2023; 1:48:44 >
  • ecagil E kullanıcısına yanıt
    9.90 TL Student.

• 320 MP3 her türlü yeterli kalite için. Aynı şarkıyı onlarca kez A/B yapmadiktan sonra gereken donanımla, farkı anlayamıyorsun.

• valla Youtube Müzik kullanıyorum ama spotify'a geçince eve dönmüş gibi hissediyorum. önerileri daha yerinde ve düzgün geliyor bana

• Daha hizli calismalari gerekiyor. Verdikleri sozleri tutmuyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaten kullandığımız birçok kulaklık kayıpsız sesi desteklemiyor bile. BT kulaklıkların %95 i belkide desteklemiyor. Kablolu kulaklıklarda da durum faica. 1-2 dolarlık 3.5m jacklı kulaklık kullanıyor insanların yarısı. Yani bu kayıpsız ses diye söylenenler bence kayıpsız ses bir 10 sene daha gelmez. Donanımlar ne zaman gelişir o zaman. Şuan netflix neden 8k 10.000 bitrate yayın yapmıyor diye söylenmeye benzer. Kim kullanabilecek o kalitede yayın yapsa?*?

• Adam gibi liste şarkı öneremeyen ve liste aktarırken offical müzikler yerine normal kullanıcıların yüklediği çer çöpü yakalayan,

10 senedir müzik listelerinde spotify gibi klasörleme seçeneği sunmayan youtube;

ne oluyor bu ne tantana kardeşim diyordur eminim.

Adamlar youtube muzikde toplu iğne ucu kadar yenilik yapmıyor senelerdir. Ne desktop uygulaması var ne klasörleme ne de yapay zekada gelişim. Youtube premium olmasa yüzüne bakmaz kimse para verip de almaz. Geçen spotify listelerime bakayım dedim ne kadar verimli kullanıyormuşum meğer spotify'ı. Youtube music ise imar affı bekleyen gecekondu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 11 Mart 2023; 3:40:41 >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Youtube Premium var bende ama Music'i kullanmıyorum bu sebeplerden dolayı. Yıllık Spotify aldım mis. Spotify çok daha kullanışlı. Hala Hi-Fi sunmaması eleştirilebilir ama çoğunluğun bu farkı duyabileceği donanımı yokken bu su sebeple gömmesi çok komik geliyor.

Spotify'ı gömenleri ciddiye alamıyorum. Youtube Music'i Spotify'dan üstün gören var inanamıyorum cidden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Music akar. Dolby Atmos özelliği de cabası.

• SamaraMorgan kullanıcısına yanıt

Hifi için millet Apple Tidal gibi seçenekleri boşuna almıyor. Adamın donanımı var da alıyor. Spotify gerçekten kütüphane olarak çok iyi ancak kalite yerlerde. Hifi'den sonra Spotify'dan müzik dinlemek işkence resmen.

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Ortalama kulaklık ya da sistem öneriniz var mıdır hocam?
    Ortalama derken kaç k lardan bahsediyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • myigity kullanıcısına yanıt
    Hocam benim mediamarketle alakam olmadigi halde 4 ay kod kullan gibi biyerden apple music uyeligi aldim 4 ay ucretsiz diyor ne olduğunu biliyormusunuz ?

• okanygtt kullanıcısına yanıt
    kodu apple music uygulamasına girip 4 ay ücretsiz kullanabilirsiniz, 4 ay sonrasında ücretliye geçiş olur

• myigity kullanıcısına yanıt
    Bütün gün cesitli müzik platformlarının premiumlarini denedim en iyiis sesi apple musicte aldim onunla yoluma devam edicem.

• kucukyenici K kullanıcısına yanıt

Bunu yazmak için gelmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify kayıpsız ses seçeneği bile getirse 16bit CD kalitesinde getirir. Qobuz, Apple Music gibi 24 bit 192khz falan beklemek hayal olur. Bu arada 300 500'lük kulaklık değil Sennheiser HD 660S ve Beyerdynamic DT 900 Pro X kullanıyorum. Aradaki fark rahatça anlaşılıyor, insanların zevkine aptallık, "delilik" demek kimsenin haddine değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 12 Mart 2023; 9:38:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Evet farkediliyor bu millete anlatamıyorum ;)

• Artık kayda değer yeni şarkılar göremediğim için girmiyorum bile adam akıllı. Müzik piyasası çok kısır bence bir süredir.

• En iyi platform spotify mi yoksa apple müzikmi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.