Şimdi Ara

Spotify yenileniyor: Şimdiye kadarki en büyük değişim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
6.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

şu youtube spotify gibi klasörlü falan adam gibi düzenli bir şarkı listesi yapabilmeyi ne zaman başaracak acaba ? bir de desktop programının olmaması büyük eksiklik. iyi bir pc im olmasına rağmen şarkı geçişleri arayüz falant arayoıcıda bir süre sonra ciddi anlamda kasmaya başlıyor. spotify varken çok müzik dinlerdim. youtube'a geçtikten sonra müzik dinlemekten uzaklaştığımı hissettim vallahi.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Desktop uygulaması yok ama küçük bir uygulama gibi bir şey var.Gayet iyi kullanabiliyorsun

Ben kullandığım hiçbir pc'de bir sorun yaşamadım açıkçası.Tek şikayetim tv uygulaması epey kötü.Shuffle özelliği bile yok

• DeepestSea kullanıcısına yanıt

chrome için olanı diyorsun herhalde. uygulama olarak gözüküyor pc de. Ama yine de aynı web tabanlı program. uygulama gibi ama web sitesini açıyor arkaplanda. Tamamen performanslı desktop uygulaması lazım ya, bir de klasörlendirme. Music listelerinin normal youtube'da gözükmemesi için de seçenek olması lazım. Yan tarafta gözükmesin ama klip ya da müzik ekleyeceğin zaman çıkmalı kaydet diyince.

Çok fazla eksikliği var youtube'un. Mecbur kullanıyorum youtube premium aldım diye :D

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Ben bi playlist oluşturdum, beğendiğim müzikleri ona atıyorum.Spotify kullanırken de aynısını yapıyordum.Benim için yeterli valla

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.