|
Bildirim
kayıpsız ses! kayıpsız ses! kayıpsız ses! taa pandemi öncesinde söz verdikleri tarihin üzerinden 1 yıldan fazla geçti!
|
ses kalitesini apple ayarına getirsin önce
|
Spotify'in algoritmasi da tuhaf donup donup ayni seyleri caliyor. Ultra karisik modlar olmadi. kendi listeleri 15 20 sarkilik. Yt muzik'i 1 kere baslatiyorsun benzer turde sarkilari caliyor ama spotifyda boyle degil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 9 Mart 2023; 11:59:24 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spotify'daki içerik tabii ki bu kalitede değil ama sorun şarkı çalmaması. Onun haricinde bir problem yok. Harici DAC kullanıyorum, dolayısıyla donanımım bu seviyeyi destekliyor. |
|
Yok onu demek istedim zaten, fayda sağlamasını beklemiyorum. Şarkı çalmıyor. Şöyle düşünelim: 32bit - 384KHz aktifken YouTube'dan indirdiğim 2 MB 360p bir videonun oynatmasında bir problem yaşamıyorum, normal oynuyor, ses de geliyor, herhangi bir problem yok. Bu durumda o videodaki son derece düşük kalite ses çaldığına göre, Spotify'daki içerik de çalmalı. Kaliteden bağımsız olarak yani. Dediğim gibi, fayda beklemiyorum, sadece ses çalmasını istiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 9 Mart 2023; 12:54:17 > |
Ben çok yanlış anlamışım |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|