Şimdi Ara

Sprey boyayi sokmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan 6-7 ay once aracta lokal bir kac cizik olusmus tamiri icin de sprey boya kullanilmis,dogal olarak belli oluyor boyadan daha mat cunku cilayla parlatinca nispeten benziyor ama yine de belli boya oldugu.En kalin pastayla sokmeye calistim ancak mumkun olmadi , bunun yolu nedir nasil cikaririz bu boyayi?Tesekkurler.

• zımpara + su

Zımparayı ıslata ıslata yüzeyi zımparalayın.
  • o kadar da cizmek istemiyorum acikcasi boyayi telafisi nasil olur sonra , cizik icinde kalir o kisim zimparayla
  • Zımpara su en mantıklısı.Daha sonra da boyanıcak zaten.
  • alttaki boya orijinal ise selülozik tinerle silin çıkmazsa su zımparası(2000 grid yeter diye düşünüyorum) sprey şeklinde su sıkarak dikkatli bir şekilde zımpara yapıp ardından polisaj yapacaksınız
  • alttaki boya orjinal boya direk boyanin uzerine sprey sikilmis,biyerde mazot cikarir diye okumustum ama sonrasinda denemedim hic var mi oyle bisey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayanka

alttaki boya orjinal boya direk boyanin uzerine sprey sikilmis,biyerde mazot cikarir diye okumustum ama sonrasinda denemedim hic var mi oyle bisey?

Dostum
    Arkadaşlar önermişler zaten su zımparasını. Su zımparası ile yüzey matlaşacak kadar zımparalayın. Zımpara deyince aklınız kalın zımparalara gitmesin. Bahsedilen çok ince ve su ile kullanılan zımparadır. Yüzey matlaşınca zımparalamayı bırakın ve o bölgeye yada komple o parçaya pasta uygulayın gayet güzel olacaktır. Zaten zımpara ile gitmezse yapacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 4 Mart 2013; 22:06:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam catlagi zararlimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selulozik tiner daha sonra pasta cila denedim onayladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

alttaki boya orjinal boya direk boyanin uzerine sprey sikilmis,biyerde mazot cikarir diye okumustum ama sonrasinda denemedim hic var mi oyle bisey?

mazot çıkarmaz hocam selülozik tineri bir pamuğa döküp küçük alanda deneyin sorun çıkmazsa devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Selulozik tiner daha sonra pasta cila denedim onayladim

tekrar boyatmayi istemedigim icin bu tip cozumler daha cazip geliyor acikcasi,cok ugrastiriyor mu tinerle ovmak?
  • quote:

quote:

Selulozik tiner daha sonra pasta cila denedim onayladim

tekrar boyatmayi istemedigim icin bu tip cozumler daha cazip geliyor acikcasi,cok ugrastiriyor mu tinerle ovmak?

Söyle anlatiyim; bayanlar ojelerini silerya asetonla aynen o sekilde oluyor, bezi surdukce sprey boya cikiyo sonrada temiz bi bezle kalan tineri temizleyip pasta-cila yaparsiniz, daha sonra 1-2 saat zaman gectikten sonrada arabayi komple kopuklu yikama yaptirin, tiner surdugunuz bolgeyide gerekirse bi sungerle ovdurun tertemiz olur, leke falan kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernn93 -- 4 Mart 2013; 23:49:49 >

• Sadece selulozik oto tineri yeter oto tamircilerinde satılıyor alirsiniz ordan baska bisey surmeyin zimpara falan kesinlikle surmeyin boya kalkar, ben kendim test ettim biliyorum selulozik tinerin bi zarari yok.eger istanbulda iseniz tanidigim bi kaportaci var boya cikarma konularinda uzman size onu tavsiye ederim. En fazla verceginiz 20 lira olur. Yada tineri alip kendiniz bile yapabilirsiniz.

• quote:

Sadece selulozik oto tineri yeter oto tamircilerinde satılıyor alirsiniz ordan baska bisey surmeyin zimpara falan kesinlikle surmeyin boya kalkar, ben kendim test ettim biliyorum selulozik tinerin bi zarari yok.eger istanbulda iseniz tanidigim bi kaportaci var boya cikarma konularinda uzman size onu tavsiye ederim. En fazla verceginiz 20 lira olur. Yada tineri alip kendiniz bile yapabilirsiniz.

Anadolu tarafindaysa gitmek isterim nerededir acaba

• quote:

quote:

Sadece selulozik oto tineri yeter oto tamircilerinde satılıyor alirsiniz ordan baska bisey surmeyin zimpara falan kesinlikle surmeyin boya kalkar, ben kendim test ettim biliyorum selulozik tinerin bi zarari yok.eger istanbulda iseniz tanidigim bi kaportaci var boya cikarma konularinda uzman size onu tavsiye ederim. En fazla verceginiz 20 lira olur. Yada tineri alip kendiniz bile yapabilirsiniz.

Anadolu tarafindaysa gitmek isterim nerededir acaba

Avrupa yakasinda size uyarmi ?

• cok ters degilse neden olmasin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.