Şimdi Ara

Sprey ve Saç dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20 yaşındayım düz,seyrek ve yumuşak saçlarım var.Her sabah kalktıktan sonra yıkamak zorunda kalıyorum
    kabarma sorunu yüzünden.Ve yıkadıktan sonrada şekil vermem gerekiyor.Düz saç olduğu için 1-2 sene vax kullandım tam istediğimi alamadım 1 ay süreden beri sprey kullanıyorum.Forumdan okuduğum yorumlarda zararlı olduğunu, saç döktüğünü, mümkünse kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar.Saça şekil vermenin başka bir yolu var mıdır? Çünkü gerçekten kötü bir imaj veriyor.Kullanmam gerektiği zorunluluğunu hissediyorum kendimde.Spreyi kullandığım gün gecesi yıkıyorum.Ve şuan alnın sol tarafı yavaştan açılıyor gibime geliyo 1-2 telde elime geliyor saçımla oynadığım zaman.

Teşekkürler

Edit:Yanlış bölüm.

• Hergün yıkıyorsan bal sürmeyi dene. Hem saçları besliyor hem şekil veriyor. Suyla karıştırdığın zamnda gün boyu kalıcı oluyor. Hergün yıkamazsan kepek gibi pörtülenme oluyor tek dezavantajı bu.

Daha da iyi bi karışım istiyorsan suna ablanın tarifleri var

• Teşekkür ediyorum deneyeceğim.Erkenden teşhis etmekte fayda vardır.Varsa bir tedavisi başlayalım yada durduralım.En çok korktuğum şey saç dökülmesi oda başıma gelecek herhalde.Babam tam kel değil ama çok seyrek saçları var alnının yan tarafı boş.

Birde günlük saç teli dökülme sayısı var mıdır? Varsa ne kadar?

Edit: Bir de sadece önlerde seyrelme var oralara ustura atsak faydalı olur mu?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asomonte -- 26 Haziran 2014; 13:04:13 >
  • aynı benim dert. bioxcin alıp kulanacağım bakalım etkisi olacak mı.
    birde doğal saç şekillendiriciler var araştır ben kullanmıyorum
  • Doktora git dökülme tehlikesi var mı baktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yorumlarınız için.Önce bir doktora uğramakta fayda var dediğin gibi.Bioxcinde bir kenarda dursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.