Şimdi Ara

Spudnik gözünü Hatay'a dikti'Suriye'den Çalınmış Topraklar' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anlasilan akp idlibe giderken hatayi kaybedecek.
  • Çalınmış toprak görmek istiyorsa Kırım'a baksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawbreaker

Çalınmış toprak görmek istiyorsa Kırım'a baksın
    Ukrayna aslında tamamen ruslara ait hatta gürcistan bile.Buralar ırki köken olarak bir sırplarda buna dahil.Misal bizde azerilerle tam olmasada uzantı olarak benzeriz aslında azeri bölgeside bie ait ama ermenistan var arada bu olamıyor ha buna azeri hükümeti izin vermez.Çünkü orada diktatoryal ailesel bir rejim var rusya güdümünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 1 Mart 2020; 19:19:20 >
  • son işgalden bahsetmedim ben Kırım Hanlığından bahsediyordum
  • quote:

son işgalden bahsetmedim ben Kırım Hanlığından bahsediyordum
    Kırım hanlığını mı hanlık mı Osmanlı girip talan ettiği yerlerde izin mi istiyordu yada roma yada zamanının Moğollar'ı emeviler o zamanlar güç dönemiydi güçlü istediğine el koyardı

Hodri meydan sende kendine güvenirsen saldır aldın almadın alamadın almadın durum böyle ortaçağ olaylarının hesabı sorulmaz ger milletin alnında kara leke var insanlık ayıbı bir dönem şu bilgi çağı ile kıyaslarsak dünya savaşları öncesi kimse çetele tutmuyordu gücü yeten yetene

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • demek istediğim emperyalizmin kitabını yazmış ülkedir rusya o yüzden ders vermesin kimseye
  • quote:

demek istediğim emperyalizmin kitabını yazmış ülkedir rusya o yüzden ders vermesin kimseye
    Tek kovboy takıldığından böyle aslında kendi gibi bir zamanlar sende böyleydin e güç elinde olunca kimseye hesap vermezsin.şuanki konumumuza göre de maalesef diş geçiremiyoruz.ne abd'ye nede rusya'ya arada ancak denge politikası kurma çaban var.Ama onda da ortayı bulamadığından hep zararlı sen çıkıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 3 Mart 2020; 0:26:39 >
  • Sputnikmi demis Rus propagandasi yapan bu tip yabanci kara propaganda yapan haber kanallari kapatilmali. Suriyede ABD arkamizda olsun olmasin Rusyayi karsimizada alsak Esadi Rus ve Irana ragmen dusururuz! Bazilari gucumuzun farkinda degiller, tek yaptiklari sahip olduklari asagilik kompleksiyle hareket etmek. Kirimi ilhak eden ülke bizim Hatayi sorguluyor, inanin Rusya güclü bir devlet degil icerden catirdamakta. ABD nedendir bilmem sanki karsisinda guclu bir Rusya varmis gibi gösteriyor, oysa Rusya iran Cin ittifaki ABD nin sahip oldugu gucun yaninda bir hictir. Bakin NATO da demiyorum ABD diyorum isin icine NATO yuda katarsak muthis bir guc var ortada ve bu guc Rusya ittifakina karsi orantisiz sekilde guclu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Tek kovboy takıldığından böyle aslında kendi gibi bir zamanlar sende böyleydin e güç elinde olunca kimseye hesap vermezsin.şuanki konumumuza göre de maalesef diş geçiremiyoruz.ne abd'ye nede rusya'ya arada ancak denge politikası kurma çaban var.Ama onda da ortayı bulamadığından hep zararlı sen çıkıyorsun.

Alıntıları Göster
    sözlerine katılıyorum zaten ben farklı düşünmüyorum, söylemek istediğim emperyalizmin kitabını yazan ülkelerin başkalarını bu konuda eleştirmeleri. önce kendine bak sonra başkalarına laf at derler adama

• 1993 te PKK nın bukadar büyümesinin sebebi özaldır.

Körfez Savaşı'nda sınırları açmıştır.

Önüne gelen ülkeye girmiştir.

Şu anki durum daha vahim.

Siz seçtiklerinizi savunanlar ozaman gelince onlara beddua edeceksiniz. Bizde size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

1993 te PKK nın bukadar büyümesinin sebebi özaldır.

Körfez Savaşı'nda sınırları açmıştır.

Önüne gelen ülkeye girmiştir.

Şu anki durum daha vahim.

Siz seçtiklerinizi savunanlar ozaman gelince onlara beddua edeceksiniz. Bizde size.
    Saddam'ın teklifine karşı çıkıp emperyallere destek olursan böyle olur aslında körfez savaşı sonrası bu etken palazlanmadan bitirilecekti kandil dağı dahil ıraktan kendi kara gücü tsk kuzeyden gelip silindir gibi geçecekti ortak operasyonla.

Ne pkk kalırdı nede başka birşey ama bu özal denen meymenetsiz şimdiki barzani ve kürt bölgesel yönetimi yani bildiğin kürdistan'ın temelini atan doğuda da bu anlayışa militan yetiştiren toplulukların dağıtılmasını sağlayan abd projesidir.

Şuanki hükümet ise bunun adını koydu resmiyete kavuşturdu artık maalesef bir kürdistan var ve şuanda suriye yıkılmak isteniyor

Olan senin ülkene olacak adam ypg pkk üstüne savaşmıyor suriye devletini zayıflatmaya çalışıyor.

Zaten kimin emir kulu olduğu belli halbuki fıratın doğusunda ypgliler hala at koşturuyor.O koridoru kırıp doğudan batıya giden m4 karayolunu ele geçirdiklerine abd ve israilin istediğini dolaylı yönden yapmış olacaklar

ardından maalesef rusya değil abd çökecek bu olguda tepene, her türlü koz zaten var ellerinde ama baştaki zatlar, kendi emelleri mal varlıkları için bir ülkenin bekasına kara leke sürüyorlar işte.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.