Şimdi Ara

Spy Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllardır bir sürü spy virüs vs hepsini kendim bi şekilde hallettim ama bu sefer öyle bir illetle karşı karşıyayımki formattan önce son çare buraya yazayım dedim. sorunum

internet açılış sayfam freewebportal.net diye bişey oldu.bu bi spy gibi görünüyor evet haklısınız herhangi bir spy temizleme aracıyla temizlenebilir ama işte sorun burda , bir spy programını indirip çalıştırdığım anda kendi kendine anaında kapanıyor hiç bir hata vermeden , ama virüs veya spy koruma programı olmayan bütün exe uzantılılar çalışıyor. hijack te aynı şekilde ve hatta hatta google herhangi bir koruma programının adını yazdıp aratmak icin entera bastığım anda bile anında explorer kapanıyor , sistemi geri yükledim olmadı.registery den sildim olmadı bu nedir nasıl bişeydir bilen varsa allahaşkına bi yardım etsin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kilidi açmak için:
    başlat>çalıştır "regedit" yaz sonra HKEY_LOCAL_MACHİNE>SOFTWARE>Policies>microsoft>Int ernet Explorer>Control Panel deki homepage değerini 0 olarak değiştir (çift tıkla değer verisine "0" yaz )
    kilit açılcaktır açılmazssa söle
  • firefox kur bak keyfine
  • kilit açılıyoda bilgisayarı bi daha başlattığımda tekrar aynısı olur asıl sorunda hiçbir spywae çalıştıramıyorum hatta ismini yazıp arama bile yaptırmıyor neyse bu
  • yokmu bi yardım edecek yahu
  • başlat-denetim masası-yönetimsel araçlar-hizmetler
    bu sayfadan onun ismini bul çift tıkla başlangıç türü olarak devre dışı yap sonrada hijackthis ile fixle sonucu yaz başarılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.