Şimdi Ara

SpyHunter 4 kullanıyorum, trojanları buluyor ama restart sonrası gene trojan var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Trojanları eskiden hep Spy Hunter 4 ile silerdim hatta sayfayı açarken açtırmazdı trojan falan varsa. Ne olduysa son zamanlarda taramalarda 300 tane trojan buluyor, siliyor ama restart edince gene çıkıyor bunlar. Deep web'de savaş bilgileri araştırırken bulaştı sanıyorum.

Conduit tool bar adı altında bir dünya şey çıkıyor ve bir türlü silinemiyor. Güvenli modda internetli internetsiz her türlü denedim, update ettim programı ama yemedi. Siz olsanız ne yapardınız ?

• Program tavsiyesi verebilecek olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Program tavsiyesi verebilecek olan var mı ?

Merhaba.

Öncelikle Spayhantır dan bahsetmek istiyorum.

Spyhantır şişirilmiş bir programdır. Bulduğu zararlılarla beraber zararsız onlarca şey bulur.

Ve çoğu zaman ben ve benim gibi spyhantır mağdurlarından birisi olursunuz.

Spay hantır sayesinde onlarca insan format atmak zorunda kalmıştır. Mesela BloomEsk.

Bu programla yeni format atılmış bir bilgisayar tarandığında onlarca virüs bulunacaktır. :)

Spayhantır mevzusu çözüldüğüne göre ben hangi programları öneririm.

Öncelikle Adwcleaner ve Adware removal tool indirip, tarayalım. Reklam, tuhaf siteler ve programlar sorunu çözüldü.

Herdprotect programını indirelim. Tarayalım.

Malwarebytes Anti malware ve Emsisoft emergency kit ile tarayalım.

Son olarak Eset Smart Security 9 veya daha gelişmişi Kaspersky İnternet Security 16 kuralım.

Tam koruma sağlayalım.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BloomEsk kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarıma format attım ama laptopda da var bu sorun. oradan deneyip bilgi veririm teşekkürler :)
  • Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloomEsk -- 13 Aralık 2015; 22:56:51 >
  • Bazen 1 defada silemiyor. Kardeşimin laptopuna feci şekilde virüs bulaşmıştı. İlk taramada 900 civarı virüs sildi. Restart atıp tekrar taradım 500 küsür tane daha buldu. Üçüncü taramada temizdi. Tabi format atmak daha kısa sürerdi ama önemli dosyalar vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Conduit tool bar gibi spyware'ları spyhunter 4 dışında çözebilen çok program yok,kasperky 2016 yüklüydü bir şekilde bulaştı,kasperksy'ın ruhu bile duymadı,tarattım gene bulamadı,oysa çok bilinen bir virüs.Ama yinede kasperky çok gelişmiş bir program haline getirilmiş uzun zamandır kullanmıyordum,öyle kafasına göre herşeyi silmiyor artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.