arkadaşlar garip bişi oldu. internette gezinirken kaspersky birden arka arkaya uyarı vermeye başladı. ona engel ol buna bilmem ne derken bişeyi kaçırdım galiba. şu an masaüstümde kocaman sarı mavi bi kutucuk içinde your computer is infected dowload a spyware or antivirus gibi bişiler yazıyor. masaüstünde mouse a sağ tıklayıp özelliklerden görüntüye giriyorum masaüstünü değiştirebileceğim bi menu artık yok! daha önce karşılaşan bilgisi olanlardan fikir alayım. kaspersky ile bakıyorum ama? ha bu arada internete de giremiyorum şu an aynı bilgisayarla. kaspersky çalışıyor olduğundan mıdır yoksa bu garip spy trojan virus ne haltsa ondan mıdır onu da anlayabilmiş değilim. ne yapmalıyım?
Bigisayarını Ağ Desteği ile güvenli modda açıp; Online olarak bilgisayarını tarattırarak problemi çözebilirsin. Ücretsiz PC güvenlik taraması Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı, bilgisayarınızın sağlığını güvence altına almaya yardımcı olacak şekilde tasarlanmış ücretsiz bir hizmettir. Virüsleri tarayın ve silin. Sabit diskinizdeki çöplerden kurtulun. Bilgisayarınızın performansını artırın. "Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı" burada
quote:
Orjinalden alıntı: nihat35nihat
Bigisayarını Ağ Desteği ile güvenli modda açıp; Online olarak bilgisayarını tarattırarak problemi çözebilirsin. Ücretsiz PC güvenlik taraması Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı, bilgisayarınızın sağlığını güvence altına almaya yardımcı olacak şekilde tasarlanmış ücretsiz bir hizmettir. Virüsleri tarayın ve silin. Sabit diskinizdeki çöplerden kurtulun. Bilgisayarınızın performansını artırın. "Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı" burada