Şimdi Ara

Spyware Doctor With Antivirus 6 (Türkçe) 12 ay ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Spyware Doctor With Antivirus 6 (Türkçe) 12 ay ücretsiz

http://www.virustemizligi.com/2008/08/spyware-doctor-with-antivirus-6-turkce.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanak -- 17 Ağustos 2008; 18:22:00 >

• arkadaşlar e postaya gelen aktivasyon kodu ile spyware doctor son sürümü 1 yıllık ücretsiz kullanabiliyorsunuz......
  • Sağol dostum aldım lisansı
  • Güzel paylaşım, teşekkürler
  • Kampanya devam etmektedir.
  • teşekkürler arkadaşım
  • Eline sağlık, biz de aldık lisansı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende aldım bir lisans...
  • Peki bu kaspersky internet security ile beraber çakışır mı? Bir kere KIS + Spyware doctor yüklemiştim makina sapıtmıştı
  • teşekkürler aldım lisansı
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanak

Spyware Doctor With Antivirus 6 (Türkçe) 12 ay ücretsiz

http://www.virustemizligi.com/2008/08/spyware-doctor-with-antivirus-6-turkce.html

Arkadaşlar spyware doctor u cracli olarak bilgisayarıma kurmuştum evet aktif oldu ama güncelleme yapmıyordu.Şimdi yasal olarak 1 senelik keyiyile beraber buldum yani tamamen legal.Diğer cracli olanı sildim yeni yasal olanı kurdum bu seferde program update yapmayınca program açılmıyor.Ne yapmam lazım.Programı açmaya çalışınca update yapmanız lazım diyor yap deyince abonelik durumu aktif değil yazıyor ve merkezle irtibata geçin yazıyor.Ne yapmam lazım?İlginize şimdiden teşekkürler...

• Büyük ihtimalle eski programdan arta kalan dosyalar sorun yaratmıştır. Komple kaldırma işlemi uygulayın ve yeniden deneyin. Bazen böyle durumlarda sisteme format atmak en kesin çare oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Büyük ihtimalle eski programdan arta kalan dosyalar sorun yaratmıştır. Komple kaldırma işlemi uygulayın ve yeniden deneyin. Bazen böyle durumlarda sisteme format atmak en kesin çare oluyor.

Cahilliğimi mazur görün lütfen komple kaldırmadan kastınız nedir?Yani ne yapmayalıyım Rewo unınstaller programıyla kaldırmıştım.İlginize teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.