Şimdi Ara

SQL 2005 Uzaktan erişim hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Bir yazılım projesi yaptım. Kendı bılgısayarımda calısan program(sql server 2005 ile etkılesımlı) arkadasımın bılgısayarında calısmadı. Kullanıcılarda ve rollerde hıcbır sorun yok gibi.

Ancak su lanet hata penceresını suraya koymak ıstedım lutfen yardımcı olun :(
    http://i43.photobucket.com/albums/e369/gerceksevgi/eiei.jpg

• Aynı bilgisayardada aynı database mevcutmu eger yoksa problem connection string'den dolayi kaynaklanıyo olabilir. Eger arkadisinin bilgisayarindan sendeki database e baglanmak istiyorsan bunun icin sql portunu acman lazim kendi bilgisayarinin, bu sekilde olmasi lazim.
  • Hayır database arkadasımda yok. Direk benım bılgısayarımdakı sql server'a ve database'e baglanıcak.
    Nasıl yapmalıyım bunu acaba?
  • Sırf su guvenlık duvarı yuzunden harcamısız 1 koca gunu.
    Kendı guvenlık duvarımı pasif hale getırdım sorun halloldu.

Yalnız bu durum cok garip geldı bana. Benım guvenlık duvarım kapalı haldeyken arkadaslarım projemden yararlanabılıyor. Pekı ben ınternet yoluyla gelen atakları nasıl savunucam?

Asıl marifet, guvenlık duvarı acıkken yanı aktıf haldeyken projemden yararlanmaları degılmı?
  • o zaman iste bildigim kadariyla Sql'in portunu acacaksin. Yani uzaktan erisim icin gecerli olan tek port var zaten 1443 no'lu port onu acman gerecek sanırım
  • windows'un güvenlik duvarını devre dışı bırak bir fire wall ile arkdaşının ip adresine izin ver sorn olmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.